Moris Mikesz i Fidonia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
beev

Re: Moris

Post autor: beev »

dziś Morisiu spał z nami całą noc :) wczoraj wzielam go na wieczór do nas i nie chciało nam sie wstawać żeby go wynieśc do pokoju i o dziwo maluszek spał całą noc koło mojej głowy :) rano się przebudził na siusiu i znowu cichutko położył <zakochana> wkońcu się wyspaliśmy <tańczy> choć powiem szczerze że czułam się troche jakbym dziecko miała koło siebie hehe co sie przebudziłam to patrzyłam gdzie on jest i czy go nikt nie przygniótł :haha: kochane maleństwo :kotek: <serce>

a na osłode foto z dnia dzisiejszego :foto: oczywiście jakość :axe: no cóż narazie lepiej nie będzie ;-))

co mnie tak gniecie w pupe :-?
Obrazek

Obrazek

chyba się zdrzemne i popilnuje Pani puzzle
Obrazek

a tu wczorajsza zabawa z nową piłeczką z zooplusa. Szalenstwa nie było końca :haha:
Obrazek

Obrazek

dostałam z zooplusa kuwete zamiast drapaka i niestety musze na nowo zrobić zamowienie co najmniej na 49 zl bo nie doslą mi samego drapaka ;-( :-///// a kuwety odsyłac nie muszę więc mam już 3 w domu :haha: :haha: :haha: chyba czas na dokocenie w takim razie :kotek: :haha: :haha: :haha:
wszyscy mają kotka mam i ja :mimbla:
Awatar użytkownika
Mion

Post autor: Mion »

Morisiu spałeś tak grzecznie, daj trochę grzeczności mojej Kiruni :-D Ale masz ładny tunel! Chętnie bym kupiła podobny ale mam za małe mieszkanie :( Pańcia Beev widać bardzo dba o puchatego rozrabiakę :)
Awatar użytkownika
beev

Mion pisze:Morisiu spałeś tak grzecznie, daj trochę grzeczności mojej Kiruni :-D Ale masz ładny tunel! Chętnie bym kupiła podobny ale mam za małe mieszkanie :( Pańcia Beev widać bardzo dba o puchatego rozrabiakę :)
Tunel jest fajny bo możesz go złożyć w sekundę i wsadzić na półkę :) polecam.
Moris chodzi i miałka, albo mnie atakuje <diabeł> chyba wkurzony ze dziś mało się nim interesowałam :mimbla:
Awatar użytkownika
Mion

No to Pańcia - bierzesz wędkę i biegasz z kotem godzinę :-D tak zamiast Chodakowskiej :-D
Awatar użytkownika
beev

Była zabawa piłka i myszka a teraz pańcia juz w łóżku a Morisiu właśnie panu wodę ze szklanki wypija :haha: i tak co wieczór i poranek :haha:
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Post autor: norka »

zaglądam tu ciekawie...a tu......sielanka na całego :-) :-) :-) ciesze się że Morisek daje się Wam wyspać....kochany koteczek <serce>
Awatar użytkownika
Dominikana

Post autor: Dominikana »

Wystarczy troszkę ponarzekać na forum na te nasze koty i od razu grzecznieją <mrgreen> u nas też, spokojnie ale Teoś śpi ze mną na poduszce, czasami pomialczy z rana ale jak widzi, że nie wstaje to odpuszcza i śpimy dalej :-)
Awatar użytkownika
Mion

Dominikana pisze:Wystarczy troszkę ponarzekać na forum na te nasze koty i od razu grzecznieją <mrgreen> u nas też, spokojnie ale Teoś śpi ze mną na poduszce, czasami pomialczy z rana ale jak widzi, że nie wstaje to odpuszcza i śpimy dalej :-)
Muszę się nauczyć stosować Twoją metodę :-D
Awatar użytkownika
beev

dziękuje za odwiedziny u nas :radocha: :kwiatek:

trzeba dojrzeć do posiadania kota :kotek: ciągle się uczymy czegos nowego o tym szkrabie. Pozostało jeszcze codziennie drapanie kanapy zamiast drapaka (on wie że źle robi bo patrzy na mnie i specjalnie drapie) oraz gryzienie po rękach i atak na nogi męża. Obserwuje kiedy to robi i dalej nie wiem, czy on chce zwrócić na siebie uwagę, bawic się czy poprostu agresja go dopada :-///// ale ogólnie jest przesłodki i nie oddałabym go za nic w świecie :kotek: <zakochana>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

beev pisze:(...)oraz gryzienie po rękach i atak na nogi męża. Obserwuje kiedy to robi i dalej nie wiem, czy on chce zwrócić na siebie uwagę, bawic się czy poprostu agresja go dopada
W żadnym wypadku nie pozwalajcie na gryzienie i atakowanie nóg, gdyż zachowania te mogą się utrwalać. Kotek w ten sposób zwraca na siebie uwagę, lub się po prostu nudzi, a jestem pewna, że ma w sobie mnóstwo energii :-) . Wybawcie go porządnie np. wędką z piórkami, maluch potrzebuje bardzo dużo Waszej uwagi :kotek:
Zablokowany