Poznajcie Diesla ;)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
magkal

Post autor: magkal »

Cudowny piesek <zakochana>
Awatar użytkownika
Hannah2

Post autor: Hannah2 »

Ten piesio ma 4,5 miesiąca ???!!! :mimbla: :mimbla:
Dieselek cudowny, to kocham właśnie w kotach, że wszędzie wchodzą i sa takie ciekawskie <serce>
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Piękny piesek i jaki już duży <roll> :pies:

Diselek i Godric na pewno się za Tobą stęsknią i Ty za nimi pewnie też.
W takim razie życzę udanego wyjazdu <ok>

Wytarmoś cudnego piecha :pies: i Diselka :kotek:

PS. moja Misia też śpi w takie upały jak najwyżej, a najlepiej jej w dusznym transporterze na szafie... <zły>
monika§

Post autor: monika§ »

Mam internet na minutkę, więc wrzucam parę zdjęć i ślę pozdrowienia z Norwegii, jeszcze tylko miesiąc ;-(
Tęsknię niesamowicie za moim kociakiem, za kociakami wogóle, na forum zaglądam parę razy w tygodniu, ale dosłownie na sekundę, jestem na bieżąco tylko w wątku Moruska <mrgreen>
Parę zdjęć stąd, dwie foty które mi przysłali w mms-ie no i piechu, podobno rośnie jak szalony ;)

W drodze do Lillehammer (Olimpiada w 1994r) :

Obrazek

Obrazek

Takie o to misie można spotkać na polach i łąkach, praktycznie co drugi dzień;)

Obrazek

I wyglądający (podobno za mną) mój miś i kociak mojej siostry:

Obrazek

I jeszcze raz Diesel i różowy kociak mojej siostry:

Obrazek

Mojego TŻ-a bardziej rozpieszczają, on dostał porządną porcję, lepsiejszych zdjęć :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A tym się tutaj zajmuję :) :

Obrazek

Smacznego ;-))
kotku

Post autor: kotku »

Mmmm wygląda pysznie! :-)

Wyobrażam sobie, że musisz bardzo tęsknić za taką ekipą. Żaden łoś nie zastąpi ukochanego kotka, pieska, męża... (kolejność nieprzypadkowa <mrgreen> ).
Super, że mimo tylu zajęć znalazłaś chwilę żeby obdarzyć nas pięknymi zdjęciami. No i że czytasz o Morusku! <serce>

Pozdrawiam ciepło i wracaj cało i zdrowo
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Malinki wyglądają smakowicie, lecz pewnie zbieranie ich nie jest fajną pracą :-P ja wolałabym je jeść,niż zbierać jak chyba każdy <lol>

Zdjęcia piękne i w końcu doczekałam się zdjęcia nochalka <zakochana> rzeczywiście Twojego TŻ-ta rozpieszczają :-P A Diselek jaki już duuży <shock> <zakochana>

Mam nadzieję, że szybko wam zleci ten miesiąc i zanim się obejrzycie już będziecie obok swoich zwierzaków :kotek: :pies:

Pozdrawiam cieplutko <ok>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Ale piesio urósł <shock> A taka kuleczka była.
Wyobrażam sobie, jak Ci musi być tęskno tyle czasu bez przytulania futerek :kotek: :pies:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Jeszcze tylko troszkę :ok:
monika§

Post autor: monika§ »

asiunia0312 pisze:Malinki wyglądają smakowicie, lecz pewnie zbieranie ich nie jest fajną pracą :-P ja wolałabym je jeść,niż zbierać jak chyba każdy <lol>
Nie jest tak źle, myślałam, że będzie gorzej ;-)) Krzaki wysokie to się dobrze zbiera, ale na truskawki bym się już chyba nie zdecydowała ;-))

Zwierzaki nam rosną, a my nie możemy tego śledzić na bieżąco, mam nadzieję, że szybciutko zleci i będę mogła je wyściskać. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po mojej myśli, wątek się odświeży i ja też już bym chciała na bieżąco śledzić inne kociaste wątki, póki co jak już wspominałam śledzę temat Moruska, hehehe, niesamowita historia :-)
Pozdrawiam cieplutko z północy ;-))
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Piesio ma takiego pysia, że jejku <zakochana> towarzystwo w oknie, wyczekuje i i tęskni :kotek: a te maliny <mrgreen> nie wiem ile by trafiało do koszyczka, gdybym ja je zbierała <mrgreen>
Zablokowany