Poznajcie Diesla ;)
- asiunia0312
-
monika§
Mam internet na minutkę, więc wrzucam parę zdjęć i ślę pozdrowienia z Norwegii, jeszcze tylko miesiąc
Tęsknię niesamowicie za moim kociakiem, za kociakami wogóle, na forum zaglądam parę razy w tygodniu, ale dosłownie na sekundę, jestem na bieżąco tylko w wątku Moruska <mrgreen>
Parę zdjęć stąd, dwie foty które mi przysłali w mms-ie no i piechu, podobno rośnie jak szalony ;)
W drodze do Lillehammer (Olimpiada w 1994r) :

Takie o to misie można spotkać na polach i łąkach, praktycznie co drugi dzień;)

I wyglądający (podobno za mną) mój miś i kociak mojej siostry:

I jeszcze raz Diesel i różowy kociak mojej siostry:

Mojego TŻ-a bardziej rozpieszczają, on dostał porządną porcję, lepsiejszych zdjęć :

A tym się tutaj zajmuję
:

Smacznego
Tęsknię niesamowicie za moim kociakiem, za kociakami wogóle, na forum zaglądam parę razy w tygodniu, ale dosłownie na sekundę, jestem na bieżąco tylko w wątku Moruska <mrgreen>
Parę zdjęć stąd, dwie foty które mi przysłali w mms-ie no i piechu, podobno rośnie jak szalony ;)
W drodze do Lillehammer (Olimpiada w 1994r) :

Takie o to misie można spotkać na polach i łąkach, praktycznie co drugi dzień;)

I wyglądający (podobno za mną) mój miś i kociak mojej siostry:

I jeszcze raz Diesel i różowy kociak mojej siostry:

Mojego TŻ-a bardziej rozpieszczają, on dostał porządną porcję, lepsiejszych zdjęć :

A tym się tutaj zajmuję

Smacznego
-
kotku
Mmmm wygląda pysznie! :-)
Wyobrażam sobie, że musisz bardzo tęsknić za taką ekipą. Żaden łoś nie zastąpi ukochanego kotka, pieska, męża... (kolejność nieprzypadkowa <mrgreen> ).
Super, że mimo tylu zajęć znalazłaś chwilę żeby obdarzyć nas pięknymi zdjęciami. No i że czytasz o Morusku! <serce>
Pozdrawiam ciepło i wracaj cało i zdrowo
Wyobrażam sobie, że musisz bardzo tęsknić za taką ekipą. Żaden łoś nie zastąpi ukochanego kotka, pieska, męża... (kolejność nieprzypadkowa <mrgreen> ).
Super, że mimo tylu zajęć znalazłaś chwilę żeby obdarzyć nas pięknymi zdjęciami. No i że czytasz o Morusku! <serce>
Pozdrawiam ciepło i wracaj cało i zdrowo
- asiunia0312
Malinki wyglądają smakowicie, lecz pewnie zbieranie ich nie jest fajną pracą :-P ja wolałabym je jeść,niż zbierać jak chyba każdy <lol>
Zdjęcia piękne i w końcu doczekałam się zdjęcia nochalka <zakochana> rzeczywiście Twojego TŻ-ta rozpieszczają :-P A Diselek jaki już duuży <shock> <zakochana>
Mam nadzieję, że szybko wam zleci ten miesiąc i zanim się obejrzycie już będziecie obok swoich zwierzaków
Pozdrawiam cieplutko <ok>
Zdjęcia piękne i w końcu doczekałam się zdjęcia nochalka <zakochana> rzeczywiście Twojego TŻ-ta rozpieszczają :-P A Diselek jaki już duuży <shock> <zakochana>
Mam nadzieję, że szybko wam zleci ten miesiąc i zanim się obejrzycie już będziecie obok swoich zwierzaków
Pozdrawiam cieplutko <ok>
-
monika§
Nie jest tak źle, myślałam, że będzie gorzejasiunia0312 pisze:Malinki wyglądają smakowicie, lecz pewnie zbieranie ich nie jest fajną pracą :-P ja wolałabym je jeść,niż zbierać jak chyba każdy <lol>
Zwierzaki nam rosną, a my nie możemy tego śledzić na bieżąco, mam nadzieję, że szybciutko zleci i będę mogła je wyściskać. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po mojej myśli, wątek się odświeży i ja też już bym chciała na bieżąco śledzić inne kociaste wątki, póki co jak już wspominałam śledzę temat Moruska, hehehe, niesamowita historia :-)
Pozdrawiam cieplutko z północy