Poznajcie Diesla ;)
-
monika§
Sama byłam zdziwiona jak spojrzałam w aparat i zobaczyłam tę minę jaka się uwieczniła <mrgreen>
Nie jesteś sama <mrgreen> Jak kotuchy ziewają, to jeszcze się tak fajnie kocóweczka zagina <rotfl>Ania_83 pisze:Haha ale fajny ziew. Ja mam chyba jakies zboczenie ale uwielbiam zwierzęce języki <lol> <lol> Są takie fajne hehe
-
monika§
Zgodnie z obietnicą wrzucam parę zdjęć piecha, malutkiego Mastiffka, który ma 4,5 miesiąca, waży 37kg i wielkością zaczyna przerastać owczarka niemieckiego
Pomimo swoich rozmiarów, Godric jest baaardzo strachliwy, na spacerze, gdy tylko jakiś pies zaszczeka za płotem, nasz obronny Mastino ucieka pokracznie w drugą stronę <lol>
Taka ciapa jeszcze z niego, w końcu to jeszcze szczenię

A jako, że jest to forum o kotach, więc przypominam się wraz z moim kochanym maleństwem:

Zalotne spojrzenie ;D..

..które nie trwało zbyt długo, na horyzoncie pojawiła się mufa

Uff, jak gorąco...

A Diesel zamiast położyć się nisko, na płytkach.. wybiera miejscówę na szafie <shock>

A już jutro wybywam na ok. 2 miesiące
Diesel koniecznie chce się ze mną zabrać :-)

Ale będę tęsknić
Pomimo swoich rozmiarów, Godric jest baaardzo strachliwy, na spacerze, gdy tylko jakiś pies zaszczeka za płotem, nasz obronny Mastino ucieka pokracznie w drugą stronę <lol>
Taka ciapa jeszcze z niego, w końcu to jeszcze szczenię

A jako, że jest to forum o kotach, więc przypominam się wraz z moim kochanym maleństwem:

Zalotne spojrzenie ;D..

..które nie trwało zbyt długo, na horyzoncie pojawiła się mufa

Uff, jak gorąco...

A Diesel zamiast położyć się nisko, na płytkach.. wybiera miejscówę na szafie <shock>

A już jutro wybywam na ok. 2 miesiące

Ale będę tęsknić
-
kotku
-
monika§
Ja bardzo chętnie przymknę oko na to pakowanie się do walizki i nikogo wyganiać nie będę <diabeł>kotku pisze: (...) Może jednak uda mu się wcisnąć do walizki na tyle, że nikt nie zauważy pasażera na gapę<?> (..)
Dokładnie <lol> Wielkolud będzie na pewno i aż się boję czy nas pozna :->Sonia pisze: (...) Jak wrócisz to piechu będzie o połowę większy znowu <mrgreen>
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt: