Biscuit vel Snusiowe Ciasteczko
- iwus
Re: Biscuit vel Snusiowe Ciasteczko
Snusiu - wygłaskany <mrgreen>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Słodziak niesamowity z niego <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- yamaha
- Genius Loci
Rany jakie CIACHO <zakochana> <zakochana> <zakochana>
na te 5 miesiecy !
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
- Sylwia
- Hodowca
- Hodowla: Pretty Baloo*PL
- Kontakt:
Bardzo słodkie kremowe ciasteczko rośnie <zakochana>
- iwus
Pięknie dziękujemy za życzenia
Sweetuś to już prawdziwy pan na włościach, mający swoje przyzwyczajenia, jak stary kocur <lol> Najbardziej mi się podoba jego miałkanie, jak chce mnie pogonić, żebym szybciej podawała jedzonko albo biegła się bawić <mrgreen> Takie przeciągłe i dłuuuugie, z głębokim spojrzeniem w oczy <zakochana>
Sweetuś to już prawdziwy pan na włościach, mający swoje przyzwyczajenia, jak stary kocur <lol> Najbardziej mi się podoba jego miałkanie, jak chce mnie pogonić, żebym szybciej podawała jedzonko albo biegła się bawić <mrgreen> Takie przeciągłe i dłuuuugie, z głębokim spojrzeniem w oczy <zakochana>- Agnes
-
kotku
Ciasteczkusiu kochany <zakochana> Jesteś słodki jak Twoje imię! Wszystkiego najpiękniejszego na te pięć miesięcy

- atomeria
- Agilisowy Rezydent
To co prawda z wątku Bezika, ale należy się jak najbardziej tutaj:

Iwus, wg weta Kitunia miała ważyć docelowo jakieś 2,5kg, bo to przecież bardzo drobna koteczka, tymczasem waży ponad 3,5iwus pisze:Jutro zważę Biscuita i napiszę. Ale wydaje mi się, że 3 kg to nie ma jeszcze <mrgreen> Faktycznie, też ofutrza się ładnie i pięknie to wygląda zwłaszcza wokół szyi, ale i tak widać, że szczupły jest, chociaż ładnie podjada. Wet powiedział, że będzie miał ok. 5kg docelowo.
- iwus
agnes i kotku - dziękujemy pięknie za życzenia
atomerio - a to mi przyjemność sprawiłaś tymi słowami, bo takie 5 kg na brytka
<mrgreen> Ja już zdążyłam wokół naopowiadać, jaki to duży kot będzie, a tu niby tak mało??? Mam nadzieję, że będzie jak u Kituni <mrgreen> Jak na razie, Sweety waży 2500 g, a więc sporo mniej, niż Bezik. Natomiast apetyt mu dopisuje, ale też sporo dokazuje i biega.
Przez weekend miałam dwa kotki, w tym jednego różowego. Mogę napisać jedynie, że dzieciaki się dogrywały <lol> Wszystko na dobrej drodze do przyjaźni, krzywdy sobie wzajemnie nie zrobiły, różowy kotek wabił wędkami i miział pod kontrolą babci, ale Sweety widocznie cierpiał na niedomiar pieszczot, bo dzisiaj przez całe popołudnie tylko się ich domaga miałkaniem, patrzy prosto w oczy, obejmuje łapkami i główkę kładzie na mnie. No boski jest wprost <serce> Zajął nawet moją miejscówkę, ale co tam, ja mogę na podłodze <lol>
atomerio - a to mi przyjemność sprawiłaś tymi słowami, bo takie 5 kg na brytka
Przez weekend miałam dwa kotki, w tym jednego różowego. Mogę napisać jedynie, że dzieciaki się dogrywały <lol> Wszystko na dobrej drodze do przyjaźni, krzywdy sobie wzajemnie nie zrobiły, różowy kotek wabił wędkami i miział pod kontrolą babci, ale Sweety widocznie cierpiał na niedomiar pieszczot, bo dzisiaj przez całe popołudnie tylko się ich domaga miałkaniem, patrzy prosto w oczy, obejmuje łapkami i główkę kładzie na mnie. No boski jest wprost <serce> Zajął nawet moją miejscówkę, ale co tam, ja mogę na podłodze <lol>