Piękna kotka <zakochana> dobrze że już jej przeszły brzuszkowe problemy i życzę by już tak zostało <ok>
muffi
- SZYLKRECIA
Re: muffi
O mamo, widzę, że tu cała grupa i "brzuszkowców" i "dzikusów". Fajnie jest nie być samemu...Jennefer pisze:My tez mamy od czasu do czasu problemy z brzuszkiem. Teraz wszystko sie rozregulowalo jak Tamisia byla 2 tyg na wakacjach u hodowcy.
Aj, ale Muffcia u nas 7 miesięcy już jest... mogła by czasem wskoczyć na plecy, albo na podusię do panci, a tu ni huhu, nic tylko rozeta i rozetaBeate pisze:U nas lekarstwem był czas i cierpliwość.
<ok> <ok> <ok> za poprawę
- SZYLKRECIA
Witamy również....kotku pisze:Trochę mnie na forum nie było i powoli nadrabiam zaległościDotarłam i do wątku Muffi. Śliczna kotka
![]()
Wreszcie mogę Was osobiście powitać i jak to miewam w zwyczaju, skandować o dużo zdjęć, które tu wszyscy uwielbiamy <mrgreen>
Serdecznie pozdrawiamy <serce>
Ja i Mufflonik
- SZYLKRECIA
U nas też na blaty i stoły wchodzić nie wolno.... <rotfl>

Obserwujemy, jak pani piecze, miksuje, gotuje, mały pomocnik... <mrgreen>

Pozdrawiamy....
Trzymamy za wszystkich, którzy po urlopach i przerwach wracają od jutra do pracy!!!
niestety nie dorobiliśmy się jeszcze "dobrego" aparatu, stąd przepraszamy tradycyjnie za jakość .... <kciukwdół>

Obserwujemy, jak pani piecze, miksuje, gotuje, mały pomocnik... <mrgreen>

Pozdrawiamy....
Trzymamy za wszystkich, którzy po urlopach i przerwach wracają od jutra do pracy!!!
niestety nie dorobiliśmy się jeszcze "dobrego" aparatu, stąd przepraszamy tradycyjnie za jakość .... <kciukwdół>
- SZYLKRECIA
Dziękuję Aniu, a Ty nie idziesz??? :-)Audrey pisze:Muffi jest prześliczna. <serce> <serce>
Trzymam mocno kciuki za Twój powrót do pracy. <ok>
- SZYLKRECIA
Aj i zapomniałam dodać, że niestety widać już baaardzo, jak Muffiśkowi brzuszek rośnie.... nie poradzimy chyba nic z tym, szczególnie na tej karmie gastro, która jest lecznicza, ale mam dużo węglowodanów..... <strach>