Azar - piękny awatarek <ok>
Przedstawiają się Parysek i Tola
- Ewcia
Re: Przedstawiają się Parysek i Tola
No nareszcie
Parysek w swoim ulubionym pojeździe <serce> Swoją drogą, pamiętam miny przechodniów jak byłyśmy razem z Paryskiem na spacerku w wózeczku hahaha niektórzy udawali, że im coś wypadło z kieszeni, żeby się wrócić i jeszcze raz loooknąć do wózeczka czy aby na pewno siedzi tam kot
a hasło dziecka - "mamusiu, ta pani urodziła kotka!" powaliło mnie na łopatki
- azar
Avatarek piękny, a jakże, wrocławski. Wiadomo dzięki komu. Dziękuj Ci za wszystkie zdjęcia
- Ewcia
Miło mi, że mogłam pomóc ;) Polecam się na przyszłośćazar pisze:Avatarek piękny, a jakże, wrocławski. Wiadomo dzięki komu. Dziękuj Ci za wszystkie zdjęcia
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Witam :-)
- cheshire
<lol> Nie moge <rotfl>Ewcia pisze:No nareszcieParysek w swoim ulubionym pojeździe <serce> Swoją drogą, pamiętam miny przechodniów jak byłyśmy razem z Paryskiem na spacerku w wózeczku hahaha niektórzy udawali, że im coś wypadło z kieszeni, żeby się wrócić i jeszcze raz loooknąć do wózeczka czy aby na pewno siedzi tam kot
![]()
![]()
![]()
a hasło dziecka - "mamusiu, ta pani urodziła kotka!" powaliło mnie na łopatki
![]()
![]()
Ja też bym się za wami obróciła 8-)
A ten wózeczek to taki specjalny dla kota?
- Ewcia
Tak - dla kotków lub piesków
)))
- azar
Wózeczek się nazywa "do spacerów z pieskiem lub kotkiem" . Dwa koty mieszczą się bez problemów.
Na wystawach budzi zainteresowanie. Ale np. mój syn mi doradził, żebym nikomu nie mówiła, ze takie coś kupiłam , hehe.
Na wystawach budzi zainteresowanie. Ale np. mój syn mi doradził, żebym nikomu nie mówiła, ze takie coś kupiłam , hehe.
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Parysek lubi ten wózeczek?
- azar
Tak Parysek jak i Tola . Tola nieraz w nim śpi, a Parysek wskakuje i mnie woła, żeby go wozić po mieszkaniu. A szczególnie się sprawdza na wystawach, bo dzięki niemu kot nie musi cały czas siedzieć w klatce. Parysek nie przepada za wystawami, ale po ocenie, jak zwiedzamy okolicę, to się zawsze troszkę odstresuje. Zwiedzanie świata zawsze jest ciekawe.
Wózek ma jeszcze tę zaletę, że nie muszę moich klocków nosić. 2 koty z kontenerami to dobrze ponad 10 kg. Na dole wózka jest koszyczek - można coś do niego włożyć, a przy uchwycie jest miejsce na 2 kubki kawy.
No i 2 duże koty się swobodnie mieszczą.
Wózek ma jeszcze tę zaletę, że nie muszę moich klocków nosić. 2 koty z kontenerami to dobrze ponad 10 kg. Na dole wózka jest koszyczek - można coś do niego włożyć, a przy uchwycie jest miejsce na 2 kubki kawy.
No i 2 duże koty się swobodnie mieszczą.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Super taki wózek, przynajmniej nie trzeba się nadźwigać