Rita
- Marika
Re: Rita
Witajcie i czekamy na fotki Ritki już w swoim domku :-)
Ps.A Rita piękna i nie dziwi mnie to szykowanie wszystkiego na jej przybycie bo ja miałam to samo i nadal mam .Jak jesteśmy z mężem gdzieś na zakupach to kupując coś dzieciom zawsze doliczamy Afirkę(kicia) i Filkę(sunia).
Ps.A Rita piękna i nie dziwi mnie to szykowanie wszystkiego na jej przybycie bo ja miałam to samo i nadal mam .Jak jesteśmy z mężem gdzieś na zakupach to kupując coś dzieciom zawsze doliczamy Afirkę(kicia) i Filkę(sunia).
-
slawekrejek
Ale ci zazdroszczę <yamaha> Ja muszę czekać jeszcze 2 miechy <yamaha>rosa pisze:Już jutro odbieramy Ritę, przeżywam to strasznie, mąż sie ze mnie się śmieje że szykuję domek jak na przyjęcie nowonarodzonego dziecka <serce>
- norka
- Agilisowy Rezydent
u nas też tak było....a teraz Ci mogę powiedzieć ,że nie wiem kiedy te dwa tygodnie z Wezyrem minęło.....Rita Wam wywróci życie na drugą stronę....ale będziecie szczęśliwi i to bardzo :-)rosa pisze:Już jutro odbieramy Ritę, przeżywam to strasznie, mąż sie ze mnie się śmieje że szykuję domek jak na przyjęcie nowonarodzonego dziecka <serce>
trzymam kciuki za aklimatyzację Rity :-) :-) <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
- Dominikana
Dokładnie zgadzam się z przedmówczynią ... to będą spore zmiany ... trzeba dać sporo z siebie..., ale ile radości daje taki mały pociech...
jednymi słowy "będzie Pani zadowolona" :-) :-) :-)
jednymi słowy "będzie Pani zadowolona" :-) :-) :-)
-
rosa
Dziękuje za wsparcie i miłe słowa. Dziś po pracy o 17 wyjeżdżamy po malutką. Mamy ok 1.5 godz drogi.
Wczoraj składaliśmy drapak Rufiego -piękny jest, solidny, idealnie komponuje się z wnętrzem. Moja 5-letnia córeczka cały wieczór spędziła na zabawie na jego podstawie... :->
Wczoraj składaliśmy drapak Rufiego -piękny jest, solidny, idealnie komponuje się z wnętrzem. Moja 5-letnia córeczka cały wieczór spędziła na zabawie na jego podstawie... :->