Moris Mikesz i Fidonia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
beev

Re: Moris

Post autor: beev »

Julcik pisze:Rodowodu nie dotaje się dlatego, że się chodzi na wystawy bądź nie ;-)
Takie tlumaczenia pseudohodowców, a rodowód to nie "widzimisię"
Czasu się już nie cofnie.
Oddaję wątek Morisowi :kotek: Oby się tylko zdrowo chował.
widzisz a ja myślałam że rodowód jak u psów, dostaje się wtedy jak rodzice mają rodowód a potem związek kynologiczny sprawdza czy szczeniaki sie nadają na rodowód :( no trudno, następnym razem będę mądrzejsza :) myśle że na jednym kociaku się nie skończy, ale musze męża przekonać że im więcej tym weselej <tańczy>
na razie z Morisem uczymy się jak wspólnie żyć (trzeba jeszcze kota przyzwyczaić do psa -syna, a to foksterierka i łatwo nie będzie haha)
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Rodowód jest dla Ciebie jako osoby kupującej, potwierdzeniem, że zwierzę które kupujesz jest czystej rasy. Masz wtedy pewność, że np. kot brytyjski jest kotem brytyjskim i z wyglądu, i z charakteru. Znasz jego przodków 5 pokoleń wstecz i masz pewność, że nic niebrytyjskiego się tam nie "przyplątało". To tak w dużym uproszczeniu ;-))

Morris jest piękny <serce> A mogłabyś wrzucać większe zdjęcia <gwiżdże>
Awatar użytkownika
beev

Becia pisze:Rodowód jest dla Ciebie jako osoby kupującej, potwierdzeniem, że zwierzę które kupujesz jest czystej rasy. Masz wtedy pewność, że np. kot brytyjski jest kotem brytyjskim i z wyglądu, i z charakteru. Znasz jego przodków 5 pokoleń wstecz i masz pewność, że nic niebrytyjskiego się tam nie "przyplątało". To tak w dużym uproszczeniu ;-))

Morris jest piękny <serce> A mogłabyś wrzucać większe zdjęcia <gwiżdże>

właśnie nie moge wrzucać większych zdjęć :( wszystko zrobiłam wg instrukcji wstawiania zdjęć i na fotosiku są niby zdjęcia duże a tutaj jakieś mniejsze mi sie wstawiają :(
a u Ciebie własnie widziałam takie piękne duże fotki :)
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Ja wstawiam przez FB. Mam tam album zablokowany dla wszystkich i tylko na forum udostępniam zdjęcia. A na fotosiku musisz wstawiać link, które jest opisany, jeśli dobrze pamiętam 500 (coś tam) na forum :-)
Awatar użytkownika
beev

Becia pisze:Ja wstawiam przez FB. Mam tam album zablokowany dla wszystkich i tylko na forum udostępniam zdjęcia. A na fotosiku musisz wstawiać link, które jest opisany, jeśli dobrze pamiętam 500 (coś tam) na forum :-)
jest taka opcja na FB?
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Jest :-) Musisz ustawić, że tylko ty widzisz zawartość albumu. To jest taka ikonka zamkniętej kłódki ;-))
Awatar użytkownika
elwiska3
Agilisowy Rezydent

Post autor: elwiska3 »

Cześ Moris <mrgreen>
Awatar użytkownika
beev

Becia pisze:Jest :-) Musisz ustawić, że tylko ty widzisz zawartość albumu. To jest taka ikonka zamkniętej kłódki ;-))
foty wstawilam na FB , kłódka założona a co dalej? :) jak wstawiasz zdjęcie na forum?
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Kopiujesz adres zdjęcia (klikając prawym przyciskiem myszy na zdjęcie), następnie wklejasz zdjęcie na forum wstawiając pomiędzy znacznik Img (znajdziesz go w górnym pasku nad okienkiem do wpisywania wiadomości). Powodzenia :-)
Awatar użytkownika
beev

próbowalam wstawić zdjęcie i sie nie udało <wsciekly>
weszłam na Twój wątek i po prostu zapomniałam o Bożym świecie :-) niesamowite fotki robisz i te opisy... rewelacja :)
bardzo ciekawy topik :) czytałam że Twój kotek kichał i był chory, troche się zmartwiłam bo mój Moris odkąd przyjechał kicha codziennie (ale tak raz, dwa dziennie) mam nadzieje że to nie początek choroby?
Zablokowany