Cycero nie jest chyba duży (to nasz pierwszy kot, więc nie mam doświadczenia w porównywaniu). Wagę też ma średnią. Gdy go ważyłam w zeszłym tygodniu miał 4,6 kg. Często je, ale nie za dużo. Widziałam już, ile ważą forumowe sreberka i moge im tylko pozazdrościć wagi
Cycero z domu EstiBri
-
Melkinka
Re: Cycero z domu EstiBri
Dziękuję za tak miłe powitanie 
Cycero nie jest chyba duży (to nasz pierwszy kot, więc nie mam doświadczenia w porównywaniu). Wagę też ma średnią. Gdy go ważyłam w zeszłym tygodniu miał 4,6 kg. Często je, ale nie za dużo. Widziałam już, ile ważą forumowe sreberka i moge im tylko pozazdrościć wagi
. Może nasz Cycero jeszcze urośnie i nabierze wagi?
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Urośnie i nabierze :-) Sreberka najczęściej nie są duże, a Cycero i tak ma zupełnie przyzwoitą wagę jak na rocznego kocurka. Mój solidowy Bajzelek wcale nie był wiele większy w jego wieku. Poza tym brytki długo rosną :-) Do tego Cyceruś lubi być noszony na rękach, więc Twój kręgosłup jeszcze doceni to, że nie jest z tych wielkich sreberekMelkinka pisze: Cycero nie jest chyba duży (to nasz pierwszy kot, więc nie mam doświadczenia w porównywaniu). Wagę też ma średnią. Gdy go ważyłam w zeszłym tygodniu miał 4,6 kg. Często je, ale nie za dużo. Widziałam już, ile ważą forumowe sreberka i moge im tylko pozazdrościć wagi. Może nasz Cycero jeszcze urośnie i nabierze wagi?
Poza tym Cyceruś jest zgrabniutki, a to w gruncie rzeczy najważniejsze
- yamaha
- Genius Loci
Czesc ! Witajcie na forum !
(no klan Estibri widze juz dziala, rozgadany na calego <lol>)
(no klan Estibri widze juz dziala, rozgadany na calego <lol>)
- Bond
Śliczny kocurek . Cleo i Ula witają :-)
- asiek
- Agilisowy Rezydent
Ale słodziak.Witaj <serce>
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
WItam i ja... 
-
agnieszka9008
Ja również serdecznie witam 
- EsteraR
- Hodowca
- Hodowla: EstiBri*PL
- Kontakt:
Oj witam serdecznie i ja !! Co za przemiła niespodzianka widzieć kolejnego kota ode mnie na tym forum <mrgreen>
Teraz to już na bieżąco będę mogła śledzić jak rośnie i co się u Was dzieje
Uśmiałam się do łez przy opisie jego charakteru (który kropka w kropkę odpowiada moim przewidywaniom <lol> ), a najbardziej z opisu jak musieliście się nauczyć łapać muchy !!
Zdjęcia rzeczywiście przydałyby się większe
A co do wagi - to 4,6 kg na rocznego srebrnego kocurka to naprawdę Ok.
Eliot to wyjątek od reguły - to smok w kociej skórze, a nie kot <lol>
Proszę go ode mnie wycałować po tym cudnym nochalku i wymiziać tę cudną kitę !! :-)
Teraz to już na bieżąco będę mogła śledzić jak rośnie i co się u Was dzieje
Uśmiałam się do łez przy opisie jego charakteru (który kropka w kropkę odpowiada moim przewidywaniom <lol> ), a najbardziej z opisu jak musieliście się nauczyć łapać muchy !!
Zdjęcia rzeczywiście przydałyby się większe
A co do wagi - to 4,6 kg na rocznego srebrnego kocurka to naprawdę Ok.
Eliot to wyjątek od reguły - to smok w kociej skórze, a nie kot <lol>
Proszę go ode mnie wycałować po tym cudnym nochalku i wymiziać tę cudną kitę !! :-)
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
No śliczny jest, śliczny, też mam do niego osobisty stosunek bo moja córka również miała na niego chrapkę. Z drugiej strony jeszcze chyba nikt nie ma dwóch kotów z Estibrii, była okazja <gwizdze>
- EsteraR
- Hodowca
- Hodowla: EstiBri*PL
- Kontakt:
Oj tak, pamiętam :-) i pamiętam jak dzwoniłam do Ciebie zapytać, czy to dobry pomysł i żeby jednak się na razie wstrzymała z kolejnym kotem. Teraz wychodzi, że to była dobra decyzja <mrgreen> Jeszcze będzie czas na kolejnego kota ode mnie do Waszego stadkaAga L. pisze:No śliczny jest, śliczny, też mam do niego osobisty stosunek bo moja córka również miała na niego chrapkę. Z drugiej strony jeszcze chyba nikt nie ma dwóch kotów z Estibrii, była okazja <gwizdze>
Przepraszam za <offtopic>