A'Laila i Bastia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Ada

Re: A'Laila niebieska dziewczynka :)

Post autor: Ada »

:-) Witaj Madziu, bardzo się cieszę, że będziesz właścicielem cudnego Brytka.... :kiss:
- zapraszam do Pracowni na podróż sentymentalną ;-))
Awatar użytkownika
Madziowa

Post autor: Madziowa »

No i znowu opóźnienie :(, dzwoniłam właśnie do Pani i się okazało,że kicia wyrwała sobie szew po sterylce. Dostaje w tej chwili antybiotyk. Ma być jeszcze odrobaczona i zaszczepiona. A ja tu już gotowa w blokach startowych godziny odliczam ;-(
Powiedziała,że w czwartek ida na kontrolę i wstępnie przesuniemy odbiór na poniedziałek :(
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Lepiej na spokojnie i by wszystko było ok ... doczekasz się :)
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

:hug:
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

najważniesze, żeby koteńka trafiła do Was w pełni zdrowa :-)
izabela

Post autor: izabela »

:tort: mimo spóźnienia świeżuteńki !
trzymam kciuki za happy end <ok>
koniecznie napisz, że już jest u Was, bo umieram z ciekawości !!! specjalnie trzymam na tę szczęsną wiadomość winko :winko: wypiję za Wasze zdrowie jak tylko dasz znać, że wsio ok;
zgłaszam kandydaturę na wirtualną ciocię <mrgreen> jakby co, to i w realu też; spanko i miseczka dla kici oraz jej ludziów macie u mnie zawsze <mrgreen>
Awatar użytkownika
Madziowa

Jutro jutro jutro jutro jutro jutro !!!!!!!! <tańczy> Wyjeżdżamy o 15tej, godzina drogi. Nie wiem jak przetrwam cały dzień w pracy .... Ale emocje, muszę się uspokoić. Wszystkie ciocie wirtualne i prawdziwe mile widziane :) Dzięki Iza :)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

:radocha: :radocha: :radocha:
Awatar użytkownika
Madziowa

Jest !!!! Przywieźliśmy ! Jest przecudowna, piękna, zakochałam się od pierwszego wejrzenia <zakochana>
Przyjechaliśmy do domu około 18tej. Najpierw wyjęłam ją z transportera i zaniosłam do kuwety. Uciekła, pobiegła do sypialni dziewczynek, wskoczyła na łóżko Alicji i zakopała się pod kołdrę. Biedna przerażona, cały czas na ugiętych nóżkach. Zostawilismy ją, żeby oswoiła się z naszymi codziennymi odgłosami. Jak przyszedł czas szykowania dziewczynek do snu, uciekła na dół do kuchni, jednym susem (SZOK!) wskoczyła na szafki wcisnela sie w róg, potem znowu uciekła. Zasmucila mnie, żal mi jej. Ale wieczorkiem, leżeliśmy juz w łóżku, przyszła księżniczka :) wskoczyła na nas, trochę po nas pospacerowała, podeszła mi pod rękę, zaczęła się podkładać , dała się wymiziać i włączyła megagłośny motorek <tańczy> . Ja zaraz miałam łzy w oczach. Kilka razy odchodziła i wracała. Całą noc zwiedzała dom (prawie wogóle nie spałam), zrobiła kupkę, siusiu, zjadła chrupeczki. Dzisiaj jej nie widziałam, ale będzie miała cały dzień na oswajanie. W domu będzie tylko z moja mamą. Mam nadzieję, że szybko się do nas przyzwyczai. Trzymajcie kciuki !!!
Awatar użytkownika
EwaL

Post autor: EwaL »

To rewelacja, że tak szybko się oswaja i przyszła do Was do łóżka. Teraz to już będzie coraz lepiej. Oby była zdrowa, bo śliczna i mądra już jest <mrgreen>

I koniec żartów - czekamy na zdjęcia :hammer: :hammer: :hammer:
Zablokowany