- zapraszam do Pracowni na podróż sentymentalną
A'Laila i Bastia
- Ada
Re: A'Laila niebieska dziewczynka :)
:-) Witaj Madziu, bardzo się cieszę, że będziesz właścicielem cudnego Brytka....
- Madziowa
No i znowu opóźnienie
, dzwoniłam właśnie do Pani i się okazało,że kicia wyrwała sobie szew po sterylce. Dostaje w tej chwili antybiotyk. Ma być jeszcze odrobaczona i zaszczepiona. A ja tu już gotowa w blokach startowych godziny odliczam
Powiedziała,że w czwartek ida na kontrolę i wstępnie przesuniemy odbiór na poniedziałek
Powiedziała,że w czwartek ida na kontrolę i wstępnie przesuniemy odbiór na poniedziałek
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Lepiej na spokojnie i by wszystko było ok ... doczekasz się 
- Becia
- Agilisowy Rezydent
- Agnes
najważniesze, żeby koteńka trafiła do Was w pełni zdrowa :-)
-
izabela
trzymam kciuki za happy end <ok>
koniecznie napisz, że już jest u Was, bo umieram z ciekawości
zgłaszam kandydaturę na wirtualną ciocię <mrgreen> jakby co, to i w realu też; spanko i miseczka dla kici oraz jej ludziów macie u mnie zawsze <mrgreen>
- Madziowa
Jutro jutro jutro jutro jutro jutro
!!!!! <tańczy> Wyjeżdżamy o 15tej, godzina drogi. Nie wiem jak przetrwam cały dzień w pracy .... Ale emocje, muszę się uspokoić. Wszystkie ciocie wirtualne i prawdziwe mile widziane
Dzięki Iza 
- asiak
- Agilisowy Rezydent
- Madziowa
Jest
! Przywieźliśmy ! Jest przecudowna, piękna, zakochałam się od pierwszego wejrzenia <zakochana>
Przyjechaliśmy do domu około 18tej. Najpierw wyjęłam ją z transportera i zaniosłam do kuwety. Uciekła, pobiegła do sypialni dziewczynek, wskoczyła na łóżko Alicji i zakopała się pod kołdrę. Biedna przerażona, cały czas na ugiętych nóżkach. Zostawilismy ją, żeby oswoiła się z naszymi codziennymi odgłosami. Jak przyszedł czas szykowania dziewczynek do snu, uciekła na dół do kuchni, jednym susem (SZOK!) wskoczyła na szafki wcisnela sie w róg, potem znowu uciekła. Zasmucila mnie, żal mi jej. Ale wieczorkiem, leżeliśmy juz w łóżku, przyszła księżniczka
wskoczyła na nas, trochę po nas pospacerowała, podeszła mi pod rękę, zaczęła się podkładać , dała się wymiziać i włączyła megagłośny motorek <tańczy> . Ja zaraz miałam łzy w oczach. Kilka razy odchodziła i wracała. Całą noc zwiedzała dom (prawie wogóle nie spałam), zrobiła kupkę, siusiu, zjadła chrupeczki. Dzisiaj jej nie widziałam, ale będzie miała cały dzień na oswajanie. W domu będzie tylko z moja mamą. Mam nadzieję, że szybko się do nas przyzwyczai. Trzymajcie kciuki 
Przyjechaliśmy do domu około 18tej. Najpierw wyjęłam ją z transportera i zaniosłam do kuwety. Uciekła, pobiegła do sypialni dziewczynek, wskoczyła na łóżko Alicji i zakopała się pod kołdrę. Biedna przerażona, cały czas na ugiętych nóżkach. Zostawilismy ją, żeby oswoiła się z naszymi codziennymi odgłosami. Jak przyszedł czas szykowania dziewczynek do snu, uciekła na dół do kuchni, jednym susem (SZOK!) wskoczyła na szafki wcisnela sie w róg, potem znowu uciekła. Zasmucila mnie, żal mi jej. Ale wieczorkiem, leżeliśmy juz w łóżku, przyszła księżniczka
- EwaL
To rewelacja, że tak szybko się oswaja i przyszła do Was do łóżka. Teraz to już będzie coraz lepiej. Oby była zdrowa, bo śliczna i mądra już jest <mrgreen>
I koniec żartów - czekamy na zdjęcia

I koniec żartów - czekamy na zdjęcia