Alex Ars Britannica *PL
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
- Aga12
-
Jaro
- Kontakt:
Wywołany "do tablicy" napiszę kilka słów jak przebiegł dzisiejszy zabieg - byłem totalnie zaskoczony jak dobrze Alex go zniósł (nie licząc stresu związanego z jazdą samochodem, bo jechał drugi raz w życiu).
Został u weta zważony (już 3,5kg), podpisałem zgodę i pozostawiłem go na niecałe 2h. Jak wróciłem, to Alex był już wybudzony, lekko oszołomiony jeszcze ale już poprawnie reagował na imię.
Po przywiezieniu do domu na chwile położył się na kaloryferze, a chwilę potem skok na kanapę... zero zataczania się, zero wymiotów czy siusiania.. naprawdę dzielny z niego kocur <klaszcze>
Po kolejnych 2h juz mu wrócił apetyt, głośno domagał się mokrej karmy, dostał napierw odrobinę, aby zaspokoić pierwszy głód (w końcu nie jadł od piątkowego wieczora) a po godzinie resztę saszetki.
wrzucam kilka zdjęć, z czasów kiedy jeszcze miał "orzeszki"... :-P
i jedno, nieostre (szybszy od autofokusa) z popisów kaskaderskich:

Został u weta zważony (już 3,5kg), podpisałem zgodę i pozostawiłem go na niecałe 2h. Jak wróciłem, to Alex był już wybudzony, lekko oszołomiony jeszcze ale już poprawnie reagował na imię.
Po przywiezieniu do domu na chwile położył się na kaloryferze, a chwilę potem skok na kanapę... zero zataczania się, zero wymiotów czy siusiania.. naprawdę dzielny z niego kocur <klaszcze>
Po kolejnych 2h juz mu wrócił apetyt, głośno domagał się mokrej karmy, dostał napierw odrobinę, aby zaspokoić pierwszy głód (w końcu nie jadł od piątkowego wieczora) a po godzinie resztę saszetki.
wrzucam kilka zdjęć, z czasów kiedy jeszcze miał "orzeszki"... :-P
i jedno, nieostre (szybszy od autofokusa) z popisów kaskaderskich:

- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt: