Bedzie dobrze
Moris Mikesz i Fidonia
- Betuś
Re: Moris
Beev, ja uważam, ze te zabawki, które chcesz kupić sa bardzo dobrym pomysłem. Tylko nie dawaj mu wszystkich na raz. Najpierw jedna, niech sie wybawi, schowaj ja. Następnego dnia znowu spróbuj dać mu ta zabawkę. Jeśli mu sie znudziła to schowaj i daj następna. Ja specjalista nie jestem, ale tak wlasnie robię.
Bedzie dobrze
Bedzie dobrze
- beev
Dziękuję za podpowiedźBetuś pisze:Beev, ja uważam, ze te zabawki, które chcesz kupić sa bardzo dobrym pomysłem. Tylko nie dawaj mu wszystkich na raz. Najpierw jedna, niech sie wybawi, schowaj ja. Następnego dnia znowu spróbuj dać mu ta zabawkę. Jeśli mu sie znudziła to schowaj i daj następna. Ja specjalista nie jestem, ale tak wlasnie robię.
Bedzie dobrze
- Betuś
Coś o tym wiem <gwiżdże> <lol>beev pisze:Dziękuję za podpowiedźBetuś pisze:Beev, ja uważam, ze te zabawki, które chcesz kupić sa bardzo dobrym pomysłem. Tylko nie dawaj mu wszystkich na raz. Najpierw jedna, niech sie wybawi, schowaj ja. Następnego dnia znowu spróbuj dać mu ta zabawkę. Jeśli mu sie znudziła to schowaj i daj następna. Ja specjalista nie jestem, ale tak wlasnie robię.
Bedzie dobrzeteraz są fajne promocje w zooplusie i opłaca się kupić wszystko na raz i schować ale... przed mężem