Effy i Tori :)
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Re: Effy i Tori :)
Molly, daj jej chwilę, będzie dobrze

- Betuś
Bedzie dobrze <ok>
- Molly
Już mnie trochę lubi, nawet rano przyszła wyspać się na moich kolankach , dzięki dziewczyny 
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Musiała pokazać troszkę foszka, żebyś sobie nie myślała, że możesz sobie ją ot tak zostawiać <lol>

- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Buczynka z tych kotków, co to się foszkują za wyjazd.
Ale już jest dobrze. :-)
Ale już jest dobrze. :-)
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Bo z reguły to im przechodzi 
- Molly
Bukowego focha ciąg dalszy, jeden krok w przód, dwa do tyłu. Doszłam do wniosku, że nic na siłę, ale ... zamówiłam tekturowe drapaczki i legowisko i teraz siedzę i planuję nowy układ w pokoju, bo już miliard pomyslów miałam, wszystko się ciągle zmieniało, a to remont mi play bruździł. Jest forsa - trzeba działać.
Buka strasznie chuda jest, przez ten miesiąc niewiele chyba jadła, cały ten pyzaty pysio jej zleciał i jak się ją głaska to kosteczki czuć wszystkie. Nie chce jeść surowego mięsa, ani puszek, Effy opiernicza wszystko za to z apetytem i widać po niej, że jest kota wykarmiona dobrze, a moje Bukusiątko taka bida teraz
oszaleć z tymi dziećmi można <roll>
Buka strasznie chuda jest, przez ten miesiąc niewiele chyba jadła, cały ten pyzaty pysio jej zleciał i jak się ją głaska to kosteczki czuć wszystkie. Nie chce jeść surowego mięsa, ani puszek, Effy opiernicza wszystko za to z apetytem i widać po niej, że jest kota wykarmiona dobrze, a moje Bukusiątko taka bida teraz
oszaleć z tymi dziećmi można <roll>
- Kasik
- Agilisowy Rezydent
Molly, a sprawdzaliście, czy Buce nic nie dolega? Skoro się inaczej zachowuje i schudła?

- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
- Molly
Nie sprawdzaliśmy, bo tak się stało przez ten miesiąc mojej nieobecności, a puszek i mięsa od dawna nie chce jeść, dziś jest chłodniej i karmę opędzlowały obydwie... Poza tym Buka tylko w stosunku do mnie zmieniła zachowanie, a poza tym jest taka jak zawsze.
Tylko nie jadła wiele to schudła. Nie podejrzewam żadnych dolegliwości, ale jak się nie zmieni sytuacja to rzeczywiście trzeba bedzie zbadać. Póki co z żarciem się poprawiło jak się ochłodziło.
No zobaczymy <roll>
Tylko nie jadła wiele to schudła. Nie podejrzewam żadnych dolegliwości, ale jak się nie zmieni sytuacja to rzeczywiście trzeba bedzie zbadać. Póki co z żarciem się poprawiło jak się ochłodziło.
No zobaczymy <roll>