Lucek, Leoś i Jadwinia
- yamaha
- Genius Loci
Re: Lucek, Leoś i Jadwinia
Blooooooooooooogie lenistwo <zakochana>
- Agnes
ja bym sie tam gdzies pomiedzy wcisnela <lol>
<zakochana>
<zakochana>
- EwaL
Będę nudna mówiąc,że łapoota do zacałowania, jak cała Jadwinia zresztą <zakochana>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Jaka piękna łąpencja <zakochana>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Śpiochy przesłodkie, a już ten kudłaty śpioch to niemożliwie rośnie, już wygląda jak Leoś <zakochana>
A podusie różowiutkie jak landrynki <zakochana>
A podusie różowiutkie jak landrynki <zakochana>
- magdaita
Hann , ja wszystko rozumiem Jadzia porasta włosiem, czesać trzeba, kołtunki rozczesywać- to Pańcia musiała swoje włoski skrócić, już czasu nie wystarczało na układanie ......
My tak już mamy- wszystko pod kota <lol>
- elunia40
- Hodowca
Śliczności 8-)
Takie puchate łapki u długowłosych powodują, że brak im przyczepności do podłogi. U mnie gonitwy zawsze wygrywa krótkowłosa, puchate łapki ślizgają się i nie wyrabiają na zakrętach <lol>
Takie puchate łapki u długowłosych powodują, że brak im przyczepności do podłogi. U mnie gonitwy zawsze wygrywa krótkowłosa, puchate łapki ślizgają się i nie wyrabiają na zakrętach <lol>
- Hann
<lol> Dokładnie. Futro małej to nie lada wyzwanie <roll> Ostatnio musiała biedaczka wytrzymać półgodzinny chyba zabieg, bo wyhodowała sobie pod każdą łapcią kłaczka. Kłaczek taki niewinny nijak się nie da rozczesać, więc wczystkie 4 kłaczki musieliśmy ciąć. Jadwinia była bardzo dzielna i nawet się na mnie za te nieprzyjemności nie obraziła, bo za chwilkę rozłożyła sie brzuszkiem do góry, żeby teraz ją tak dla odmiany pogłaskać. Śmieszne krótkie postrzępione futerko wyglądało spod każej paszki <mrgreen>magdaita pisze:Hann, ja wszystko rozumiem Jadzia porasta włosiem, czesać trzeba, kołtunki rozczesywać - to Pańcia musiała swoje włoski skrócić, już czasu nie wystarczało na układanie ......
To prawda <lol> Jadwiśka zawsze jedzie przez korytarz w pełnym ślizgu <lol>elunia40 pisze:Takie puchate łapki u długowłosych powodują, że brak im przyczepności do podłogi. U mnie gonitwy zawsze wygrywa krótkowłosa, puchate łapki ślizgają się i nie wyrabiają na zakrętach <lol>
- yamaha
- Genius Loci
Heeeeeej dzisiaj wtorek, czyli z tego co pamietam, pracujesz w domu <mrgreen>
Pokaz Jadzie ! <roll>
Pokaz Jadzie ! <roll>
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
śpioszki przepiękne, tyle futerka do miziania <zakochana>