Tiffany
- zuzuzanta
- asiunia0312
- zuzuzanta
No wiem, wiem, że marnie tu u mnie ostatnio, ale czas był niesprzyjający. Z resztą Tiffka, ze względu na sposób spędzania dni, do zdjęć pozuje tylko tyłem <lol> . W zeszłym tygodniu zamontowaliśmy kolejne kraty w oknach (do tej pory była tylko jedna) i teraz to nasze futro od okna do okna krąży z małą przerwą na spanko i jedzenie. Dlatego wybaczcie, ale większość zdjęć z kuperkiem na pierwszym planie
Parapet po deszczu, to co Tiffka lubi najbardziej

W tle przedszkole i coś podejrzewam, że od września Tiffka będzie atrakcją dla brzdąców

Tiffcok nie lubi czystych parapetów, najlepiej najpierw pomoczyć łapkę w deszczówce, a potem rozmazać wszystko na białym parapecie <diabeł>

Kuchenne okno to jej ulubiona miejscówka. Może dlatego, że to było pierwsze okratowane okno w naszym domu

Udało mi się zrobić też kilka fotek bez kuperka na przodzie <lol>

No i oczywiście Tiffcok w swoim nowym reniowym legowisku

Czy e-ciotki asiunia0312 i Ania_83 już usatysfakcjonowane?
Parapet po deszczu, to co Tiffka lubi najbardziej

W tle przedszkole i coś podejrzewam, że od września Tiffka będzie atrakcją dla brzdąców

Tiffcok nie lubi czystych parapetów, najlepiej najpierw pomoczyć łapkę w deszczówce, a potem rozmazać wszystko na białym parapecie <diabeł>

Kuchenne okno to jej ulubiona miejscówka. Może dlatego, że to było pierwsze okratowane okno w naszym domu

Udało mi się zrobić też kilka fotek bez kuperka na przodzie <lol>

No i oczywiście Tiffcok w swoim nowym reniowym legowisku

Czy e-ciotki asiunia0312 i Ania_83 już usatysfakcjonowane?
- margita
- Agilisowy Rezydent
-
kotku
Jaka szczęśliwa Tiffka, że ma takie spojrzenie na świat! <klaszcze> Kuperek też ma całkiem, całkiem, więc mnie osobiście nie przeszkadzają zdjęcia z nim na planie pierwszym. Dużo głasków dla pięknej koteczki i mam nadzieję, że się laski ogarniecie i nie będzie trzeba nasyłać na Was Ani żeby walczyła o zdjęcia <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>