Kita Morisa wszystkich zadziwia <serce> dopiero przy Cleo widać różnicę w sierści
Moris Mikesz i Fidonia
- beev
Re: Moris i Cleo
Cleo je to co Moris tylko w większej ilości
biedny kotek zawsze jest odsunięty od miski z mokrym, bo ona jest szybsza i dwie miski ogarnia
Kita Morisa wszystkich zadziwia <serce> dopiero przy Cleo widać różnicę w sierści
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
No ciekawe jak Malutka wyrośnie! ? Będzie z niej pewnie wielki niedźwiedź <shock>
- beev
Rodzice to duże koty wiec mam nadzieje ze i Cleo wyrośnie na piękną koteczke ;)Fusiu pisze:No ciekawe jak Malutka wyrośnie! ? Będzie z niej pewnie wielki niedźwiedź <shock>
- Monic
Ruda zawsze będzie chuda:-D Choć duża;-) Cudni są oboje:-)
- azar
Piękne, nie da sie powiedzieć, które piękniejsze. Ale jestem bardzo ciekawa, co to takiego to na niebieskiej sprężynce?
- beev
kupiłam na allegroazar pisze:Piękne, nie da sie powiedzieć, które piękniejsze. Ale jestem bardzo ciekawa, co to takiego to na niebieskiej sprężynce?
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Pięknoty oba dwa <zakochana> <zakochana>
<serce> <serce> ,a myche mają odlotową
<lol>
- norka
- Agilisowy Rezydent
ale Twoje kociste mają fajną zabawkę.....i jaka zgoda u Was zapanowała..... <gwiżdże> <gwiżdże>
- nmin
- Agilisowy Rezydent
Arya też próbowała dobierać się Eddiemu do miski, bo początkowo jadła dwa razy szybciej niż on. Nie pozwalaliśmy, nawet jeśli musieliśmy pilnować kotów do końca posiłku. Mogła podejść do jego miski dopiero, gdy sam od niej odszedł. Teraz problemu już nie ma, bo jada w tym samym tempie co ona.beev pisze:biedny kotek zawsze jest odsunięty od miski z mokrym, bo ona jest szybsza i dwie miski ogarnia![]()
- beev
kochane moje, niestety Moris nadal uważa za świetną zabawę polowanie i gryzienie Cleo
nie moge tego oduczyć. Ani zabawki, ani odsuwanie go od niej, ani żadne dźwieki nie są w stanie go odstraszyć. Czasem jest to zabawa, ale czasem rozwija się do tego stopnia że Cleo broni się i piszczy
musze interweniować.
Niestety zabranie go w wieku 2 miesięcy od matki i siostry daje sie teraz we znaki. Nie umie kontrolować zabawy, nie wie gdzie jest granica.
A najgorsze że Cleo sama do niego lezie za chwile, czasem paraduje z ogonem do góry, a czasem paca go łapą lub udaje się ucieka i patrzy czy on ja goni. Ot tacy sadyści oboje <oops>
mam tylko nadzieje że nauczą się sami gdzie są granice zabawy. oczywiście nic złego się nie dzieje, koty są ze sobą non stop, zostają same w domu, żyją i są całe i zdrowe
czekam na wyniki badania kału, zrobiłam je profilaktycznie bo Morisowi juz qupale sie unormowały ale czasem Cleo zdarza sie lużniej robić i wole dmuchac na zimne. Mam nadzieje że to tylko z przejedzenia mokrego i smaczków <oops> <ok>
szczyt lenistwa Cleosi:

Niestety zabranie go w wieku 2 miesięcy od matki i siostry daje sie teraz we znaki. Nie umie kontrolować zabawy, nie wie gdzie jest granica.
A najgorsze że Cleo sama do niego lezie za chwile, czasem paraduje z ogonem do góry, a czasem paca go łapą lub udaje się ucieka i patrzy czy on ja goni. Ot tacy sadyści oboje <oops>
mam tylko nadzieje że nauczą się sami gdzie są granice zabawy. oczywiście nic złego się nie dzieje, koty są ze sobą non stop, zostają same w domu, żyją i są całe i zdrowe
czekam na wyniki badania kału, zrobiłam je profilaktycznie bo Morisowi juz qupale sie unormowały ale czasem Cleo zdarza sie lużniej robić i wole dmuchac na zimne. Mam nadzieje że to tylko z przejedzenia mokrego i smaczków <oops> <ok>
szczyt lenistwa Cleosi: