Lucek, Leoś i Jadwinia
- kosanna
Re: Lucek, Leoś i Jadwinia
Nie wierzę wiewióra robi fikołki! Dwa zrobiła na pierwszym filmie! <shock>
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
Oj jak mnie tu dawno nie było. Przebrnęłam przez wszystkie strony i to z wielką przyjemnością. Mała "wariatka"
, którą tak pozwoliłam sobie nazwać po obejrzeniu filmików jest oczywiście słodka do granic możliwości ale i tak moje serce najbliżej tego, co to niby zezowaty a ja go kocham nieustannie miłością platoniczną.
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Ależ z Jadwini sprinterka, a Leoś wpatrzony w jej każdy ruch :-) Są jak dwie połówki jabłka <zakochana> <zakochana>
Haniu pięknie mieszkasz, styl, jaki najbardziej lubię, plus duże okna
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Oba filmiki z ogromną przyjemnością obejrzane i foteczki również.Jak pięknie razem wyglądają Leoś i Jadwisia <zakochana> .Siedzę i uśmiecham się do komputera jak tylko patrze na ten duet 
- Hann
Jadwinia tak na prawdę jest o połowę lżejsza od Leośka, ale nie daje się i nadrabia włosami <lol> No i kiedy bawi się w berka "stroszy piórka", przez co wydaje się jeszcze większa <mrgreen>Audrey pisze:Jak urosła <shock>
Bardzo celne określenie, Jadwinia naprawdę ma kuku na muniu <lol> Oczywiście tylko kiedy się bawi, bo kiedy śpi jest najspokojniejszym kotkiem światamanita pisze:Oj jak mnie tu dawno nie było. Przebrnęłam przez wszystkie strony i to z wielką przyjemnością. Mała "wariatka", którą tak pozwoliłam sobie nazwać po obejrzeniu filmików jest oczywiście słodka do granic możliwości ale i tak moje serce najbliżej tego, co to niby zezowaty a ja go kocham nieustannie miłością platoniczną.
Ja też za pierwszym razem z wrażenia przestałam mrugać <lol> Żaden z moich kocurów w życiu żadnego fikołeczka nie wykonał. Owszem, biegają odbijając się od ścian na wysokości metra, ale fikołków nic a nic <mrgreen>kosanna pisze:Nie wierzę wiewióra robi fikołki! Dwa zrobiła na pierwszym filmie! <shock>
AgnieszkaP pisze:Ależ z Jadwini sprinterka, a Leoś wpatrzony w jej każdy ruch :-) Są jak dwie połówki jabłka <zakochana> <zakochana>
Dzięki Aguś
- Nadialena
<rotfl> Jadwinia jest urocza! Dogadałaby się z naszym Julkiem - on jak wpadnie w szał to trzaska fikołka za fikołkiem. Niezły cyrkowy duet by tworzyli <lol>
A co do mieszkania - fantastyczne! Filmiki oddają spokój jaki w nim panuje. (Gdyby nie ta Jadwinia <lol> )
Wszystkie kotki cudowne, ale gdzie Lucek się skrył?
A co do mieszkania - fantastyczne! Filmiki oddają spokój jaki w nim panuje. (Gdyby nie ta Jadwinia <lol> )
Wszystkie kotki cudowne, ale gdzie Lucek się skrył?
- margita
- Agilisowy Rezydent
para z nich faktycznie idealna ... a Jadwinia żywe złoto ... <lol>
piękni są i pięknie się na nich patrzy ... <mrgreen>
piękni są i pięknie się na nich patrzy ... <mrgreen>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Oj chyba Jadwinia i Lucuś to dwie przeciwności <lol> Ruda iskiereczka -gwiazdeczka i Leoś popierdółka którego uwielbiam jeszcze bardziej <lol> moja skryta kocia milość <lol>
Ale faktycznie z Jadwinią macie wesolutko <mrgreen> oj chyba dla babci może byc słoneczko trochę za szybciutkie <lol> <serce>
Ale faktycznie z Jadwinią macie wesolutko <mrgreen> oj chyba dla babci może byc słoneczko trochę za szybciutkie <lol> <serce>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Na ostatnim filmiku to jakbym moje koty oglądała <mrgreen> Cudownie Leoś z Jadwinią się uzupełniają <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- magdaita
Jadźka ruda aktywistka <lol>
A czy do tego jest gadatliwa?
Bo mój rudzielec bardzo dużo gada :-)
A czy do tego jest gadatliwa?
Bo mój rudzielec bardzo dużo gada :-)