Lucek, Leoś i Jadwinia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
kosanna

Re: Lucek, Leoś i Jadwinia

Post autor: kosanna »

Nie wierzę wiewióra robi fikołki! Dwa zrobiła na pierwszym filmie! <shock>
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Oj jak mnie tu dawno nie było. Przebrnęłam przez wszystkie strony i to z wielką przyjemnością. Mała "wariatka" ;-)) , którą tak pozwoliłam sobie nazwać po obejrzeniu filmików jest oczywiście słodka do granic możliwości ale i tak moje serce najbliżej tego, co to niby zezowaty a ja go kocham nieustannie miłością platoniczną.
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Ależ z Jadwini sprinterka, a Leoś wpatrzony w jej każdy ruch :-) Są jak dwie połówki jabłka <zakochana> <zakochana>
Haniu pięknie mieszkasz, styl, jaki najbardziej lubię, plus duże okna :ok:
Awatar użytkownika
Barlog
Hodowca
Hodowla: AsPaBri*PL
Kontakt:

Post autor: Barlog »

Oba filmiki z ogromną przyjemnością obejrzane i foteczki również.Jak pięknie razem wyglądają Leoś i Jadwisia <zakochana> .Siedzę i uśmiecham się do komputera jak tylko patrze na ten duet :)
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Audrey pisze:Jak urosła <shock>
Jadwinia tak na prawdę jest o połowę lżejsza od Leośka, ale nie daje się i nadrabia włosami <lol> No i kiedy bawi się w berka "stroszy piórka", przez co wydaje się jeszcze większa <mrgreen>
manita pisze:Oj jak mnie tu dawno nie było. Przebrnęłam przez wszystkie strony i to z wielką przyjemnością. Mała "wariatka" ;-)) , którą tak pozwoliłam sobie nazwać po obejrzeniu filmików jest oczywiście słodka do granic możliwości ale i tak moje serce najbliżej tego, co to niby zezowaty a ja go kocham nieustannie miłością platoniczną.
Bardzo celne określenie, Jadwinia naprawdę ma kuku na muniu <lol> Oczywiście tylko kiedy się bawi, bo kiedy śpi jest najspokojniejszym kotkiem świata ;-))
kosanna pisze:Nie wierzę wiewióra robi fikołki! Dwa zrobiła na pierwszym filmie! <shock>
Ja też za pierwszym razem z wrażenia przestałam mrugać <lol> Żaden z moich kocurów w życiu żadnego fikołeczka nie wykonał. Owszem, biegają odbijając się od ścian na wysokości metra, ale fikołków nic a nic <mrgreen>
AgnieszkaP pisze:Ależ z Jadwini sprinterka, a Leoś wpatrzony w jej każdy ruch :-) Są jak dwie połówki jabłka <zakochana> <zakochana>
Haniu pięknie mieszkasz, styl, jaki najbardziej lubię, plus duże okna :ok:

Dzięki Aguś :) To moje ukochane miejsce. Trochę kolorytycznie nudne, monotematyczne bardzo ;-)) ale inaczej nie umiem odpocząć. To ma coś wspólnego z intro- i estrawertycznością, jestem z tych nudniejszych, którzy muszą mieć ciszę i spokój, żeby odpocząć <roll>
Awatar użytkownika
Nadialena

Post autor: Nadialena »

<rotfl> Jadwinia jest urocza! Dogadałaby się z naszym Julkiem - on jak wpadnie w szał to trzaska fikołka za fikołkiem. Niezły cyrkowy duet by tworzyli <lol>

A co do mieszkania - fantastyczne! Filmiki oddają spokój jaki w nim panuje. (Gdyby nie ta Jadwinia <lol> )

Wszystkie kotki cudowne, ale gdzie Lucek się skrył?
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

para z nich faktycznie idealna ... a Jadwinia żywe złoto ... <lol>
piękni są i pięknie się na nich patrzy ... <mrgreen>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Oj chyba Jadwinia i Lucuś to dwie przeciwności <lol> Ruda iskiereczka -gwiazdeczka i Leoś popierdółka którego uwielbiam jeszcze bardziej <lol> moja skryta kocia milość <lol>

Ale faktycznie z Jadwinią macie wesolutko <mrgreen> oj chyba dla babci może byc słoneczko trochę za szybciutkie <lol> <serce>
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Na ostatnim filmiku to jakbym moje koty oglądała <mrgreen> Cudownie Leoś z Jadwinią się uzupełniają <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
magdaita

Post autor: magdaita »

Jadźka ruda aktywistka <lol>
A czy do tego jest gadatliwa?
Bo mój rudzielec bardzo dużo gada :-)
Zablokowany