Miot F - Borgia i GIC Creme Bellucci vom Wernerwald*D

Zablokowany
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Mago pisze:Nie ma co się dziwić chłopakowi, że uszy mu tak "wybujały", w końcu musiał jakoś zadbać o lepszy nasłuch, czy niosą mu tą butelkę już, czy jeszcze nie ;-)
Mago, że ja Cię uwielbiam, to już wiesz z telefonów... Ale teraz ten miód, który mi wylałaś... Serce od razu urosło :)
Awatar użytkownika
destiny
Hodowca
Hodowla: DESTY*PL
Kontakt:

Post autor: destiny »

Dorotko będzie super zobaczysz:) A Borgia cud miód:)
kinus
Hodowca
Hodowla: Kabrirus*PL
Kontakt:

Post autor: kinus »

Dorotko zobacz sobie na fotki mojego Onufraka, jak wygladal, jak byl maly
i jak teraz
mysle, ze to Tobie wyjasni, jak rosna kocurki po przystojniakach z Lindenpalais ;)
a mysle, ze Fado nie odbiegnie od nich standardem mimo Twojego krakania <gwiżdże>
Małgosia
Kontakt:

Post autor: Małgosia »

Kiciulek jest sliczny i milusi, wyglada bajecznie:)
Kawal kocura bedzie, to odrazu widac. Trzeba docenic urode mlodego lwa, a nie czepiac sie bez powodu;))
Awatar użytkownika
Ania i Krzyś
Kontakt:

Post autor: Ania i Krzyś »

Nam się tam podoba... A kolorek prześliczny :)
Awatar użytkownika
roedeer

Post autor: roedeer »

Szczerze mówiąc, gdyby nie ten opis nawet bym nie zwróciła uwagi na uszka :) nawet teraz za bardzo nie wiem jak dużo za duże są i czy w ogóle są za duże :) ale ja się nie znam...
zresztą czy to takie ważne jakie uszka duże, jaki nosek, oczka , bródka czy wąsik ?:) ważne, że ogólnie pyszczek Fado jest uroczy, a w tym kolorku wręcz apetyczny :), a że "szufle" to nic :) będzie mocno i pewnie stąpać po mieszkanku :)
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Ja podobnie jak Kesja, dziś skorzystałam z odrobiny słońca, jakie nam wszystkim zaświecio, i kilka zdjęć udało się uchwycić :)

Fado juz kuwetkuje, na razie muszę pilnować, bo jest na etapie dziecka, które już wie, że jest takie urzadzenie jak nocnik, i nawet wie, do czego służy, ale mysli, że jeszcze może poczekać, i że jeszcze na pewno zdąży, a potem w środku zabawy... Wiec wysadzamy chłopczyka, a on wtedy sobie ładnie przypomina, "a co to ja miałem zrobić...", i jest elegancko. nawet zasypywać już próbuje :)

Zmienia się dosłownie z dnia na dzień, to niesamowite, niby już to przerabiałam, ale to zawsze zaskakuje. Prążki są już na ogonie i na łapkach, i na pysiu dziś przy dobrym świetle odkryłam, dokładnie w tym samym miejscu, co u Borgii :) Nic to, słońce wyszło, ucho zdrowieje, nic nie jest mi w stanie zepsuć nastroju :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
marta

Post autor: marta »

Strasznie fajny Skrzacioch :) A jak więcej ma z Yody to wybitnie mądrym kocurkiem będzie :-D
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Jeszcze jedno zdjęcie, tego na pewno większość z Was nie miała okazji oglądać - popatrzcie, jak wybarwiają się oczy. Nie mam co prawda takiego naprawdę dobrego zdjęcia, w tych dzisiejszych odbijają się okna, ale we wczorajszych widać wyraźnie, jak się od środka oka rozlewa pomarańczowa farbka, jak z kubełka :)

Obrazek
Awatar użytkownika
kesja
Hodowca

Post autor: kesja »

to mój ulubiony etap wybarwiania oka, tak jakby porcelana tam była lekko pomarańczowa
Uszki kremaków inaczej sie rozwijają niż innych kolorów, nawet inaczej niż rudali
Zablokowany