ANGUS

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
kleoska7

Re: ANGUS

Post autor: kleoska7 »

W wakacje to jeszcze pół biedy ale w zimę nie dam rady <lol> najgorsze że Angus lubi przychodzić o tej nieszczęsnej trzeciej rano i namiętnie liże mnie po włosach, chyba robi mi poranną toaletę <shock>
Awatar użytkownika
kleoska7

Jako że wątek o Angusie umiera śmiercią naturalną w ramach reanimacji wstawiam najświeższe fotki 4- miesięcznego już kocura:

Angus wtapiający się w tło
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ulubiona miejscówka w kuchni z której Angus podgląda jak przygotowuję posiłki
Obrazek

Angus waży już 2,5 kilo, ma dobry aptetyt i jedyne co mogę mu zarzucić to to, że jest strasznie leniwy- ciągle tylko śpi i ciężko namówić go do zabawy. Odór z pyszczka jest niewyobrażalny więc domyślam się że jest w trakcie wymieniania zębów. Gdzieś słyszałam że koty powinny mieć mokre i zimne noski, to prawda? Angusa jest suchy jak wiór.
Slonick

Post autor: Slonick »

Angus rosnie naprawde pieknie. Kawal z niego kotka. Inky na ostatnim wazeniu mial zaledwie 1.9 kg i mial wtedy 14 tygodni, a on przy Indygo jest gigantem. Co do lenistwa, to chyba maluchy tak maja, ze spia bez przerwy, a on do tego samotny, to nie ma go kto mobilizowac.
Wrzucaj czesciej takiej fajne zdjecia :ok:
Zawsze milo tu zajrzec, zwlaszcza ze mam do tego watku sentyment.
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Post autor: Beate »

Super już wyrósł :-)
Awatar użytkownika
Jennefer

Post autor: Jennefer »

Piekny koteczek, slicznie wyrosl.
Moja Tami ma czesto zimny i mokry jak sie bawi ale jak spi albo po zabawie ma czesto cieplejszy i suchszy.
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

pięknie rośnie :-) a kuchenna miejsców, świetna <lol>
Awatar użytkownika
Zafira

Post autor: Zafira »

Do rozruszania Anguska polecam drugiego kota. Niezawodny sposób. Najlepiej devonka ( he, he nudna jestem-wiem). Niebawem u siebie wstawię zdjątaka, jak devonek rozruszał 2,5 letnią leniwą brytyjkę. :-)
Awatar użytkownika
kleoska7

Slonick od kiedy Ty masz dwa kociaki mój Angus został oficjalnie biedną sierotką ;-( Wcześniej nie zdawałam sobie sprawy jak ten biedak musi się nudzić będąc sam.
Zafira marzy mi się drugi kociak tym bardziej że Angus jest jeszcze podlotkiem ale mój mąż jest strasznie uparty. Ja, jak tylko odebraliśmy Angusa zaczęłam się rozglądać w sieci za kolejnym kociakiem a najlepiej kilkoma <zakochana> Obecnie jestem miłośniczką takiej maści:
Obrazek
Ale ślubnego nie idzie urobić w żaden sposób. Pozostaje tylko ukradkiem sprowadzić kociaka do domu i udawać że się go znalazło wygłodniałego i zmarzniętego w krzakach pod blokiem. Albo nie wdawać się w zbędne dyskusje tylko stwierdzić, że się nie wie co to kocię robi w naszym własnym prywatnym mieszkaniu. Albo udać, że się go dostało w prezencie. Mam wiele opcji <mrgreen>

I na koniec Angus przyglądający mi się dzisiaj rano jak spożywam śniadanie:
Obrazek
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

kleoska7 pisze:Slonick od kiedy Ty masz dwa kociaki mój Angus został oficjalnie biedną sierotką ;-( Wcześniej nie zdawałam sobie sprawy jak ten biedak musi się nudzić będąc sam.
Zafira marzy mi się drugi kociak tym bardziej że Angus jest jeszcze podlotkiem ale mój mąż jest strasznie uparty. Ja, jak tylko odebraliśmy Angusa zaczęłam się rozglądać w sieci za kolejnym kociakiem a najlepiej kilkoma <zakochana>

Ale ślubnego nie idzie urobić w żaden sposób. Pozostaje tylko ukradkiem sprowadzić kociaka do domu i udawać że się go znalazło wygłodniałego i zmarzniętego w krzakach pod blokiem. Albo nie wdawać się w zbędne dyskusje tylko stwierdzić, że się nie wie co to kocię robi w naszym własnym prywatnym mieszkaniu. Albo udać, że się go dostało w prezencie. Mam wiele opcji <mrgreen>
Ja mam to samo, patrzę na zdjęcia tych wszystkich "rodzeństw" i zazdroszczę, że tak się fajnie bawią i tak słodko razem śpią... Ale moja druga połowa też uparta :| Chyba skorzystam z Twojego patentu, jest doskonały :D

kleoska7 pisze:I na koniec Angus przyglądający mi się dzisiaj rano jak spożywam śniadanie:
Obrazek
Hehehe, boski :) Trochę czasu mi zajęło połapanie się co jest co :D
Slonick

Post autor: Slonick »

Hehe, zawsze byl akrobata.
A Ty jestes chyba pierwsza znana mi kobieta, ktora nie znalazla jeszcze sposobu na swojego wlasnego malzonka:)
Kazdy facet ma jakis slaby(e) punkt(y) <mrgreen>
(ja tego nie mowilem)
Zablokowany