Mossy z TYCAT PL, w domu zwana Luną - liliowa brytyjka :))
- Joanna P.
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- Hannah2
Super wieści.
Co do Twojego pytania, z moich dośwaidczeń wynika, że różnie z tym bywa.
Mój maine coon był baardzo miziasty jako dziecko i jako bardzo młody kot a teraz już nie jest - szczególnie od kiedy sie dokociłam 3 kociakami, ostatnio w ogóle nie przychodzi i nawet nie lubi być głaskany
Jest spokojny łagodny ale nie miziasty.
Jeden z moich obecnych małych kociaków bardzo lgnął do człowieka - identycznie jak Twoja Lunka a od pewnego czasu mniej więcej odkąd przybył nowy kociak juz tak nie lgnie, nie lezy na kolanach nie lubi być noszony.
Pozostał mi jeden bardzo miziasty kociak i tak jak ty, marzę żeby mu tak zostało.
Wszystkie jednak lubią byc blisko człowieka.
Co do Twojego pytania, z moich dośwaidczeń wynika, że różnie z tym bywa.
Mój maine coon był baardzo miziasty jako dziecko i jako bardzo młody kot a teraz już nie jest - szczególnie od kiedy sie dokociłam 3 kociakami, ostatnio w ogóle nie przychodzi i nawet nie lubi być głaskany
Jeden z moich obecnych małych kociaków bardzo lgnął do człowieka - identycznie jak Twoja Lunka a od pewnego czasu mniej więcej odkąd przybył nowy kociak juz tak nie lgnie, nie lezy na kolanach nie lubi być noszony.
Pozostał mi jeden bardzo miziasty kociak i tak jak ty, marzę żeby mu tak zostało.
Wszystkie jednak lubią byc blisko człowieka.
-
kotku
No już nie bądź aż tak zazdrosna <mrgreen> Jak tylko załapie, że to Ty jesteś jej najukochańszą pańcią, że nigdzie już więcej nie będzie się wyprowadzać - zobaczysz, będziesz wyjątkowo traktowana.Ania_83 pisze:
A Lunka proludzka póki co jest bardzo, jak ktoś przychodzi to tak samo przychodzi i się przytula. Ale może sama jeszcze nie wie kto jest swój a kto nie![]()
- Ania_83
heheh no tak ta zazdrość <lol> Ale szczerze mówiąc jak będzie kochać wszystkich to będzie super. Byle niezabardzokotku pisze:No już nie bądź aż tak zazdrosna <mrgreen> Jak tylko załapie, że to Ty jesteś jej najukochańszą pańcią, że nigdzie już więcej nie będzie się wyprowadzać - zobaczysz, będziesz wyjątkowo traktowana.Ania_83 pisze:
A Lunka proludzka póki co jest bardzo, jak ktoś przychodzi to tak samo przychodzi i się przytula. Ale może sama jeszcze nie wie kto jest swój a kto nie![]()
Ps. Chciałam zgrać choć pare zdjęć, ale jak Lunka wyczaiła że chce się zająć czymś swoim to władowała się na kolana i.. laptopa musiałam odłożyć.. <mrgreen>
Tak jak wczoraj spała prawie cały dzień tak dziś szajba prawie non stop !! <diabeł> Wychodzi z niej diabełek!! Noc przespałyśmy ładnie - już u mnie w sypialni, obudziła mnie dopiero o 8 a potem ok. 10
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt: