Tak tak.. Mikołajowe zdjęcie jest the best ! <klaszcze>
Taki Mikołajek sam w sobie jest idealnym prezentem.
Również wszystkiego naj naj w tym Nowym Roku
Dzięki za wszystkie miłe słowa pod adresem mojego słoneczka :-)
Poza nietypowym kolorkiem Niunia odznacza się jeszcze tym, że jest grzeczna jak <aniołek>
Mieszka z nami juz prawie półtora roku a jeszcze nic nie spsociła, nic nie potłukła, nie podarła firanek, nie poszarpała kanapy. Marzy mi sie tylko żeby zechciała przychodzić na kolanka, bo z tym niestety kiepsko. Daje się wziąć na ręce, i dopóki stoję panna jest spokojna, ale gdy tylko usiądę po chwili zaczyna sie wiercić i wyślizguje z rąk. Ale pracuję nad tym - gdy mam dla niej smakokołyk na talerzyku to siadam z tym na kanapie a Niunia-łakomczuszek wtedy przychodzi nawet na kolanka <mrgreen> Mam więc nadzieję, że któregoś dnia i bez smakołyku przyjdzie do mnie i się rozmruczy <mrgreen>
Marina pisze:Marzy mi sie tylko żeby zechciała przychodzić na kolanka, bo z tym niestety kiepsko. Daje się wziąć na ręce, i dopóki stoję panna jest spokojna, ale gdy tylko usiądę po chwili zaczyna sie wiercić i wyślizguje z rąk. Ale pracuję nad tym - gdy mam dla niej smakokołyk na talerzyku to siadam z tym na kanapie a Niunia-łakomczuszek wtedy przychodzi nawet na kolanka <mrgreen> Mam więc nadzieję, że któregoś dnia i bez smakołyku przyjdzie do mnie i się rozmruczy <mrgreen>
Nie martw się, wszystko jeszcze może się zmienić I tak masz kochanego aniołka <aniołek>