Kahor Nagada*PL zwany Gacusiem
- ania1978
Re: Kahor Nagada*PL zwany Gacusiem
jeszcze dopiszę , że kiedyś miałam bojownika , który mieszkał w kuli i miał tylko plastikową roślinkę i dożył sędziwego wieku 2,5 roku co uznawane jest za maksimum :-)
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
ania1978 pisze:i coś z serii "mój przyjaciel Maniuś" <mrgreen>
![]()
Gacusiu jesteś piękny i taki... wyjatkowy <zakochana>
A to zdjęcie kocham <mrgreen> Koteł ma dwie piękne fałdki jedna pod pachami a drugą na brzusiu <oops> <zakochana> ?
- ania1978
nie wiem , czy zauważył ale strasznie tęsknił jak pierwsza rybka Filet zdechła i przez tydzień akwarium stało puste bo musiałam wszystko wyparzać , przygotować wodę itp :-) chodził i zaglądał do pokoju córki i strasznie miałkolił patrząc na miejsce, gdzie stało akwarium <shock> Maniuś jest zdecydowanie bardziej ruchliwy od poprzednika i Gaculek spędza czas z nosem przy akwarium <lol> reasumując polecam wszystkim małe akwarium, które nie tylko jest kocim telewizorem, ale też człowiek usiądzie sobie i z przyjemnością odpocznie patrzac na wesołą rybke :-) <mrgreen>jasminka pisze:Mnie nurtuje pytanie czy Gacek zauważył zamianę rybki ? <lol>
- ania1978
o kurka, teraz zauważyłam, że Gacula ma fałdy pod pachami <shock> normalnie przechodzi na diete <lol>PyzowePany pisze: Koteł ma dwie piękne fałdki jedna pod pachami a drugą na brzusiu <oops> <zakochana> ?
- Fusiu
- Agilisowy Rezydent
melduję się u Pana Gacusia <lol>
Faktycznie drapaki bardzo podobne.. widać tylko lekkie modyfikacje!
Śnieżynek jest piękny! Bardzo lubię oglądać zdjęcia od 1 strony i widzieć jak kot wspaniale wyrósł! <zakochana> <zakochana>
Wyczytałam też,że dziadkowie Gacusia pochodzą z Czech. Magnus też całą rodzinę ze strony ojca ma z za granicy <lol>
Faktycznie drapaki bardzo podobne.. widać tylko lekkie modyfikacje!
Śnieżynek jest piękny! Bardzo lubię oglądać zdjęcia od 1 strony i widzieć jak kot wspaniale wyrósł! <zakochana> <zakochana>
Wyczytałam też,że dziadkowie Gacusia pochodzą z Czech. Magnus też całą rodzinę ze strony ojca ma z za granicy <lol>
- ania1978
ja też uwielbiam patrzeć jak koty rosną , a rosną ekspresowo <lol> jeszcze niedawno Gaculek mógł wyspać się na parapecie okna a dziś parapet za wąski i się ugina pod szanowną pupcią <lol>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Gaculku, śnieżyku prześliczny <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Oj, takie tam małe fałdki <zakochana>ania1978 pisze:
o kurka, teraz zauważyłam, że Gacula ma fałdy pod pachami <shock> normalnie przechodzi na diete <lol>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
oj tam Gacuś ma po prostu troszkę za duże futerko, może o jeden rozmiar, dlatego trochę źle leży, jeszcze do niego dorośnie <mrgreen>
- ania1978
no ja cały czas mam nadzieje, że dorośnie <mrgreen> <lol>Yolla pisze:oj tam Gacuś ma po prostu troszkę za duże futerko, może o jeden rozmiar, dlatego trochę źle leży, jeszcze do niego dorośnie <mrgreen>