Oj, witajcie, ja to w ogóle spóźniona <oops> sto lat za wszystkimi... :-> Tak się cieszę, że są tacy ludzie jak Heka <serce> .Kotki masz cudowniaste <!> A TRUFLA <shock> Strasznie lubię prążki, centki itp <mrgreen>
Co do wagi brytków, to mój Bazylek -2 lata 8 m-cy waży 6,15 za to Tymusiek -10 m-cy aż 4,65 !!!!
To się Skarbie przygotuj
Witaj Bazylio, miło, że pojawia się coraz więcej cioć w wątku Trufli i innych znajdek :-)
Co do wagi tooooooo
jaaana pisze:No właśnie, strasznie dawno nie było info o wadze Trufli.
A nie ma, bo wagi nie znam <roll>
W środę idziemy Trufelce dupkę kłuć to potwierdzimy na 100% czy to Trufla czy jednak Prezes oraz zważymy dziecinkę. Po wszystkim w domku obfotografujemy i całość dokumentacji pokażemy do wglądu ciotkom, które to wypowiedzą się czy służba prawidłowo się spisuje :->
Strasznie jestem ciekawa, jak teraz wygląda Trufla. Heko, widzisz ją codziennie, to pewnie dużych zmian nie zauważasz. Ale ja bym już jej pewnie nie poznała ;) Tego małego wypłosza toczącego się po podłodze i z pogardą patrzącego na wszystkich <lol>
Dziewczyny poczekajcie do jutra na Trufelkę. Jutro OBIECUJĘ <!>
W zamian, żebyście się nie nudziły, pokażę Wam moją nową tymczaskę.... tak mam słabą silną wolę <oops>
Mizia ma 5 miesięcy, cudny charakter i nową rodzinę do której pójdzie niebawem <ok>
Już ma nową rodzinę??? Jak Ty to robisz?
Poszukaj, proszę, domu dla mojej czarnej dzikuski, która już mi się daje pogłaskać, a futerko ma niewiarygodnie mięciutkie.
Fotka z pierwszego dnia, kiedy była wyłącznie syczeniem na mój widok:
Taka czarna dziura <mrgreen>