2-5 miesięczna Lenka :)
- Snusia
- Hodowca
- Hodowla: Miziaki*PL
- Kontakt:
Re: 2-5 miesięczna Lenka :)
:-) witamy na forum
Koteczka śliczna,szkoda tylko,że taka malutka.
Wiemy wszyscy,że troszkę doszło tutaj do zaniedbań,ale wierzymy,że teraz koteczka jest pod dobrą opieką i wszystko będzie w porządku.Pamiętajcie o szczepieniach,odrobaczeniach....itp.
:-) Niech maleństwo rośnie na pociechę
Koteczka śliczna,szkoda tylko,że taka malutka.
Wiemy wszyscy,że troszkę doszło tutaj do zaniedbań,ale wierzymy,że teraz koteczka jest pod dobrą opieką i wszystko będzie w porządku.Pamiętajcie o szczepieniach,odrobaczeniach....itp.
:-) Niech maleństwo rośnie na pociechę
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Ojej, jaka słodka maleńka kicia. <zakochana>
Witamy na forum. Niech Lenka zdrowo rośnie
Witamy na forum. Niech Lenka zdrowo rośnie
- Molly
Cieszę się, że kicia znalazła u Was domek.
Szkoda, że taką drogą to wszystko szło. Czy ona będzie mieć rodowód czy będzie bez i w typie brytka?
Kochajcie ją, dbajcie o nią i pisz tu dużo, czytaj dużo, ucz się i bądź najlepszym przyjacielem swojego kociaka :-)
Szkoda, że taką drogą to wszystko szło. Czy ona będzie mieć rodowód czy będzie bez i w typie brytka?
Kochajcie ją, dbajcie o nią i pisz tu dużo, czytaj dużo, ucz się i bądź najlepszym przyjacielem swojego kociaka :-)
- lenka29
Snusia, o szczepieniach i odrobaczeniach nawet nie ma mowy, żeby zapomniec. Zapisałam ją do holenderskiej kliniki gdzie jest kilku lekarzów weterynarii. Nie wspominając o tym, że mamy do niej dosłownie 10 minut piechotą. Także można powiedziec, że Lenka jest pod stałym okiem zawodowców ;)
Molly, jej matka jest czystą brytyjką, ale z ojciec już nie do końca. Lenka ma nawet pod szyjką maciupeńki, bo maciupeńki, ale biały krawacik. Zostanie bez rodowodu mimo, że wszelkie inne kryteria pokrywają się, więc można powiedziec, że w 99 % brytyjczyk
Molly, jej matka jest czystą brytyjką, ale z ojciec już nie do końca. Lenka ma nawet pod szyjką maciupeńki, bo maciupeńki, ale biały krawacik. Zostanie bez rodowodu mimo, że wszelkie inne kryteria pokrywają się, więc można powiedziec, że w 99 % brytyjczyk
- Miss_Monroe
- Moderator
Witam na forum..moja kocią imienniczke <lol> 
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Witam :-)
- zuzuzanta
Witaj piękna Lenko 
- Arla
Witam.
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
I ja witam serdecznie tym bardziej ze ja swoja hodowle w Belgi prowadze od 2,5roku. Wedle przepisow weterynaryjnych kociaki zostaja z kotka i w hodowli do minimum 14tyg zycia-tak sa rozpisane szczepienia. Jesli ma podrozowac to wscieklizne podaje sie ok 14tyg i jeszcze 21dni kwarantanny... ja ustalilam z weterynarzem indywidualny tok szczepien (bardziej zblizony do pl realiow i wg mnie stosowniejszy jesli chodzi o zabezpieczenie malucha, a i tak kociaki sa z nami do min skonczenia 14tyg zycia).
Milo bedzie podgladac Lenka w waszym domku
Milo bedzie podgladac Lenka w waszym domku
- lenka29