Czaruś

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Witamy i czekamy na ten najwspanialszy dzień w Waszym kocim życiu
Pola
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Pola »

Witam serdecznie :-)
katana1978

Post autor: katana1978 »

Pamiętam te moje wyczekiwanie na mojego kociaka jeju o niczym innym nie myślałam i na niczym nie mogłam się skupić ....

Czaruś śliczny - przepiękny.
Na pewno będzie mu dobrze jak obdarzysz go miłością i będziesz traktować jak królewicza :)))
Migotka

Post autor: Migotka »

Dziękuję za miłe powitanie!

Pojechałam po mojego miśka już w piątek, dostałam od Pani z hodowli bogatą wyprawkę i włożyliśmy wspólnie Czarusia do transportera. Droga na szczęście krótka bo tylko 50 minutowa. Ale mimo to przez całą drogę płakał, aż mi się serce kroiło. Ale gdy dojechaliśmy, dzielnie zwiedził pokój, skorzystał z kuwetki i domagał się miziania!

Początkowo jednakże bardzo mało jadło i niestety tak mu zostało do dzisiaj - jedyne co dobre to kurczaczek, ewentualnie wołowinka i puszki. Suche - be, fuj i w ogóle najgorsze. Troszkę poszperałam na forum i dowiedziałam się, że nie tylko mój Czaruś jest taki wybredny. Spróbuję najpierw mu proszkować suche, później trochę większe kawałki wsypywać do mokrego. Może zadziała. I strasznie mało wody pije. Dlatego też zdecydowałam się zamówić fontannę Lucky Kitty, zobaczymy jak się spisze.

Obrazek

Codziennie w nocy mnie budzi, podchodzi pod nosek, zaczyna mruczeć i nie przestaje dopóki nie zostanie wypieszczony. Później idzie z powrotem na krzesło obrotowe i zasypia... Po dwóch godzinach powtórka z rozrywki, z tym, że najczęściej patrzy swoimi pięknymi oczami na miskę i domaga się kurczaczka. Więc pancia wstaje i co robi? Oczywiście daje mu ze trzy kawałeczki...

3majcie za nas kciuki, mam nadzieję, że niedługo się jego organizm przestawi na suche.

Obrazek
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Kicia śliczna, walka o suche przynosi efekty, jak można poczytać na forum- oby i u was się udało
agniechaxx

Post autor: agniechaxx »

Piekny kotek.Trzymamy kciuki za suche moja koteczka lubi tez wszystko co z kurki za to nie znosi cielecinki moge prosic blagac i nic poprostu to jest ble.A suche chrupeczki wcina tylko z reki z miski poprostu nie je :-x
Migotka

Post autor: Migotka »

Widzisz, masz szczęście, że chociaż z ręki je ;) To zawsze coś! Dobry początek... Niedługo rozpoczynam akcję "Suche jest dobre", póki co Czaruś się najadł i śpi... Bardzo mu smakuje sheba, choć mnie nie zadowala... Tylko 4% mięska. Ale dużooo galaretki, co jemu bardzo odpowiada... ;)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Śliczny maluch :kotek:
Awatar użytkownika
Zosia
Hodowca
Hodowla: Kotkowa Afera*PL
Kontakt:

Post autor: Zosia »

jakie słodki niebieski dzidziuś :bobas: witam na forum
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Matyldonka »

Ha ha, zapraszam na swój wątek na temat chrupadeł :-)
Piekny kotek, witam na forum :-)
Zablokowany