Ich troje

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Re: Ich troje

Post autor: yamaha »

:kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Leonku, slodzinko, STO LATEK, koteczku ! :kotek:
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Post autor: Kasik »

Beciu, Ty wiesz jak ja Cię <serce> <serce> <serce> :hug:

Wczoraj odwiedziłam w biegu Beatke :-D
Jaka ja byłam rozczarowana, ze ogonki nie pouciekaly, teraz to ja już wiem,
że tylko u mnie takie dziki się chowają <lol>

No boskie są, co mam Wam napisać :mdleje: :mdleje: :mdleje:
Grzegorz tez był w szoku, że nie pouciekaly i ze takie kolorowe...
A jak mu pokazałam filmik jak Becia Leosia lula do góry kołami i całuje przy okazji,
to stwierdził, że tak się przecież nie da <shock> <lol>
I żeby nie było, ciocia Kasia miziala wszystkie trzy <tańczy> <tańczy> <tańczy>
Rozkoszniaki <serce> <serce> <serce> Jak pięknie się bawiły, na żywo pierwszy raz widziałam
czekoladowego brytka no i kocham przystojnego Bogusia miłością jeszcze
większą <serce> Bogus jest pięknym olbrzymem, duży, masywny, taki kark kochany jak lubię <zakochana>
Lulutek filigranowy przy chlopakach, ale dzielnie z nimi urzedowala przy nadzianych smierdzielach <zakochana>
Leos slodzinka, udawało nieśmialego, dopóki nie usłyszał tubki z przysmaczkami <zakochana>

My juz w drodze powrotnej do Szczecina, było krótko, ale intensywnie <mrgreen>
Beatko, juz się nie mogę doczekać następnego spotkania :kiss: Myślę o Was cieplutko :hug: <serce>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Ojejejejejejejejejejjjjjjjjjjjj
Ja to zawsze zazdroszcze forumowych spotkan. <oops>
Ale juz KASKA z BECIA to w ogole :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :hidden:
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Post autor: Beate »

yamaha pisze:Ojejejejejejejejejejjjjjjjjjjjj
Ja też baaaardzo zazdroszczę TEGO spotkania <diabeł> ;-)) :-)
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

No ja też okrutnie zazdroszczę, bo tak blisko byłam...no i na dodatek już wiem co straciłam. Dziewczyny są prześwietne, a trójka Beci to koty doskonałe <serce> A Bogusław miziak do potęgi, miałam tę przyjemność.... <zakochana> :kotek:
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

Ja tez zawsze zazdroszczę, chociaż wiadomo, że z nas wszystkich Ty masz Yam najdalej...
W Szczecinie nie ma możliwości takich spotkań, a Becik mieszka tam, skąd mój mąż pochodzi, nawet z tego samego osiedla :-o
MoniQ pisze:No ja też okrutnie zazdroszczę, bo tak blisko byłam...no i na dodatek już wiem co straciłam. Dziewczyny są prześwietne, a trójka Beci to koty doskonałe <serce>
Monia :kiss: Ja nawet nie chwaliłam się tym wyjazdem bo mialysmy z Beatka tylko godzinkę, i to też byłyśmy
umówione na telefon... Ja przyjeżdżając dwa razy w roku na jeden dzień do teściów nie mogę się urwać z domu
na pół dnia :(((( Wczoraj od rana byliśmy na czeskiej granicy u babci, prosto stamtąd zawieziono mnie do Beci,
a Becia z mężem odwieźli mnie na 17.00 pod knajpe, w której wczoraj organizowalismy przyjęcie
urodzinowe Grzesia córki. Weekend spędzony bardzo intensywnie, jesteśmy zmęczeni, ale zadowoleni, na 20.00
powinniśmy zajechać do domu. Mam nadzieję, że następnym razem będziemy mogli wpaść na 3 dni , wtedy to spokojnie w teleexpresie o tym uslyszycie <gwiżdże> <mrgreen>

Aaaa, zapomniałam napisać, że Beci mąż tak samo ciamka nad kotami jak ja i moja stary :haha:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

<rotfl> <lol> <rotfl> czyli ze jak ?
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

yamaha pisze:<rotfl> <lol> <rotfl> czyli ze jak ?
Czyli że pewnie tu pisze pod pseudonimem tylko się wstydzi przyznać :haha:
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

MoniQ pisze:No ja też okrutnie zazdroszczę, bo tak blisko byłam...no i na dodatek już wiem co straciłam. Dziewczyny są prześwietne, a trójka Beci to koty doskonałe <serce> A Bogusław miziak do potęgi, miałam tę przyjemność.... <zakochana> :kotek:
Moniczko, Kasia wytłumaczyła Ci dlaczego tak wyszło a nie inaczej, więc nie będę się powtarzać, ale zapewniam, że moje drzwi są dla Ciebie szeroko otwarte. Mało tego, z ogromną radością spotkałabym się z Tobą znowu, bo stęskniłam się za Tobą :kiss: Czas taki ostatnio mało sprzyjający, ale jak tylko będzie troszkę lepiej osobiście przyjadę po Ciebie i zabiorę do siebie na mizianie kotów. Ale zanim pojedziemy do mnie, wymiziam Twoje (jak nie uciekną przede mną).
Beate pisze:
yamaha pisze:Ojejejejejejejejejejjjjjjjjjjjj
Ja też baaaardzo zazdroszczę TEGO spotkania <diabeł> ;-)) :-)
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Awatar użytkownika
Kasik
Agilisowy Rezydent

yamaha pisze: Ale juz KASKA z BECIA to w ogole :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :hidden:
Yam, ja to rozumiem, że jak będę przejezdzala przypadkiem kolo Twego francuskiego domu, to chociaż wodą
poczestujesz i na ogród zaprosisz, coby na Missunie z bliska łypnąć okiem <mrgreen> :kiss:
Kurcze, jak ja bym chciała, żeby kiedyś udało nam się zrobić taki porządny zjazd <gwiżdże>
Zablokowany