Drapaki
- Adam100
Re: Drapaki
Madzia a ten drapak, którego zdjęcie wczoraj umieściłaś też ma drugą tubę niżej.
Pan Leszek wycenił mi na 590pln ale chyba bez tej dolnej tuby. Napisałem mu, że drapak 7a ale z rozetą zamiast półki i tuleją umieszczoną jak u Ciebie...
Pan Leszek wycenił mi na 590pln ale chyba bez tej dolnej tuby. Napisałem mu, że drapak 7a ale z rozetą zamiast półki i tuleją umieszczoną jak u Ciebie...
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
U mnie nie ma. U siostry jest. Ale i tak mało używana.
- nmin
- Agilisowy Rezydent
Czy ktoś ma to maleństwo? Czy koty z tego korzystają?

Mamy drapak Natural Home III, jesteśmy z niego zadowoleni, bo fajnie wygląda, a i Arya lubi z niego korzystać, często śpi w rozecie albo na wyższej półce. Pomyślałam, że taką drugą rozetę mogłabym dostawić obok, bo to też Natural Home i pasuje, a drugi kotek miałby swoje miejsce i nie kłóciliby się o rozetę. Tylko czy jakikolwiek kot uzna za atrakcyjną rozetę znajdującą się pół metra nad podłogą?
A może rozważyć wymianę Natural Home III na IV ( http://t.zooplus.co.uk/shop/cats/scratc ... er_/284671 ), rozeta co prawda też jedna, ale w połowie drogi jest okrągła półeczka, na której można położyć legowisko.

Mamy drapak Natural Home III, jesteśmy z niego zadowoleni, bo fajnie wygląda, a i Arya lubi z niego korzystać, często śpi w rozecie albo na wyższej półce. Pomyślałam, że taką drugą rozetę mogłabym dostawić obok, bo to też Natural Home i pasuje, a drugi kotek miałby swoje miejsce i nie kłóciliby się o rozetę. Tylko czy jakikolwiek kot uzna za atrakcyjną rozetę znajdującą się pół metra nad podłogą?
A może rozważyć wymianę Natural Home III na IV ( http://t.zooplus.co.uk/shop/cats/scratc ... er_/284671 ), rozeta co prawda też jedna, ale w połowie drogi jest okrągła półeczka, na której można położyć legowisko.
- Adam100
Witam,
Zdecydowaliśmy się z żoną jednak na Rufiego...
Szalę przechyliła wczorajsza wizyta w hodowli gdzie zarezerwowaliśmy kocurka.
Widziałem, dotykałem, oceniałem... drapaki Rufiego... I oczywiście kocurka jak i wszystkie inne.
Faktycznie jakościowo są zrobione perfekcyjnie.
Wybraliśmy projekt P-7A z drobnymi modyfikacjami.
Zamiast górnej półki - rozeta, dodatkowo górny słupek podniesiony o 15cm gdzie na łączeniu będzie podwójny hamak. Kolor kostka biała...
Ta przyjemność modyfikacji, zwiększyła cenę o 262pln co dało 790pln... Drogo ale na dzieciach się nie oszczędza a to będzie nasze trzecie (pierwszy kocurek)....
Dziękuję wszystkim za porady, uwagi, opinie i zniechęcenie do zakupu drapaka "zwykłego", słabego, który bym pewnie wymieniał po dwóch latach.
Pozdrawiam
Adam
Zdecydowaliśmy się z żoną jednak na Rufiego...
Szalę przechyliła wczorajsza wizyta w hodowli gdzie zarezerwowaliśmy kocurka.
Widziałem, dotykałem, oceniałem... drapaki Rufiego... I oczywiście kocurka jak i wszystkie inne.
Faktycznie jakościowo są zrobione perfekcyjnie.
Wybraliśmy projekt P-7A z drobnymi modyfikacjami.
Zamiast górnej półki - rozeta, dodatkowo górny słupek podniesiony o 15cm gdzie na łączeniu będzie podwójny hamak. Kolor kostka biała...
Ta przyjemność modyfikacji, zwiększyła cenę o 262pln co dało 790pln... Drogo ale na dzieciach się nie oszczędza a to będzie nasze trzecie (pierwszy kocurek)....
Dziękuję wszystkim za porady, uwagi, opinie i zniechęcenie do zakupu drapaka "zwykłego", słabego, który bym pewnie wymieniał po dwóch latach.
Pozdrawiam
Adam
- Adam100
- Miss_Monroe
- Moderator
Adam100 utwórz watek swojego malucha w dziale "Pokaż Nam swojego kota". Wówczas przeniosę to zdjęcie w odpowiednie miejsce :-)
- Adam100
Wiem, wiem... Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać.
Wątek na pewno będzie jak już kociak będzie u mnie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Wątek możesz już założyć, będziemy czekać razem z Tobą :-)Adam100 pisze:Wiem, wiem... Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać.
Pozdrawiam
-
kinus
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
gratuluję dobrej decyzji 
- nmin
- Agilisowy Rezydent
A tę zabawkę ktoś ma? http://t.zooplus.pl/shop/markowy_sklep/ ... kot/461255

Przypomina mi stylem te ósemkowate leżanki dla kota, wiecie pewnie, co mam na myśli. Oczywiście tamte są bardziej luksusowe
A właśnie, czy ktoś wie o czym mówię i może przypomnieć mi producenta?

Przypomina mi stylem te ósemkowate leżanki dla kota, wiecie pewnie, co mam na myśli. Oczywiście tamte są bardziej luksusowe