Jeszcze dziś dostałam propozycje pracy z biura pracy
Moris Mikesz i Fidonia
- Dominikana
Re: Moris
Praca księgowej chyba wcale nie jest taka zła ... w trakcie można korzystać z forum <lol> <lol> <lol>
- beev
Ja nie miałam czasu iść na urlop bo jak nie zusy to podatki, to listy płac, deklaracje a o forum to zapomnij bo ciągle ktoś siedział nad głową. Jak byłam sekretarka to był raj na ziemi tyle ze ja w szkole pracowałam a nie w prywatnej firmie :-)
- Dominikana
Moje skojarzenie bierze się z stąd, gdyż pamiętam prace księgowych w pewnej państwowej dużej "firmie" tam już luzik zaczynał się ok godziny 12/13 8-)
Ja przez dwa lata pracowałam w "księgowości" (bo do końca tego nazwać tak nie można) w prywatnej firmie i to rzeczywiście był zajazd
Ja przez dwa lata pracowałam w "księgowości" (bo do końca tego nazwać tak nie można) w prywatnej firmie i to rzeczywiście był zajazd
- beev
To widzę ze wiesz o czym mówięDominikana pisze:Moje skojarzenie bierze się z stąd, gdyż pamiętam prace księgowych w pewnej państwowej dużej "firmie" tam już luzik zaczynał się ok godziny 12/13 8-)
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Aby wszyscy z Was znaleźli swoje miejsce przy stole wigilijnym,
by spełniły się Wasze najskrytsze marzenia,
aby każdy kolejny dzień był jeszcze lepszy,
bądźmy dla siebie bardziej serdeczni, patrzmy na
to co dobre a nie na to co nasz dzieli.
Wszystkiego najlepszego
na Święta i Nowy Rok.
Elwira i Karmelcio z resztą rodzinki <santa1>