no to smakujmy Bogusia na zdrowie
Ich troje
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Re: Ich troje
Smakowity jesteś czekoladku ... taki mocno deserowy <serce> <serce> <serce> z dużą zawartością kakao ... podobno taka czekolada jest zdrowa

- Joanna P.
Święta prawda <serce> W mojej diecie gorzka czekolada (co najmniej 90%) jest dozwolona, więc będę sobie Bogusia oglądać do woli <serce> Uwielbiam tego kota <serce> i doskonale Cię Beatko rozumiem - oddanie urody czekoladowego kocurka w obiektywie jest nie lada wyzwaniem.atomeria pisze:Nawet na diecie nie warto rezygnować z czekolady, zwłaszcza gorzkiej <mrgreen> Poza tym akurat ta czekolada nic a nic nie tuczy <zakochana> <zakochana> <zakochana> A ile daje przyjemności!Kasik pisze:Beatko![]()
![]()
![]()
Na diecie miałyśmy być, a tu tyle czekolady, że język wisi do pasa![]()
Podziwiam bar sałatkowy, zdjęcie trio i półeczki dla futerek
-
Aga L.
- Agilisowy Rezydent
Bar sałatkowy i u mnie się sprawdza. Dzięki Beciu za pomysł, w życiu bym na to nie wpadła <pokłon>
Wybierasz się do Wrocławia w przyszłą środę?
Wybierasz się do Wrocławia w przyszłą środę?
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Widziałam Bogusia na Facebooku ale dalej się zachwycam <zakochana>
- Dominikana
Beciu jakże słodka ta Twoja czekoladka, zresztą nie tylko czekolada...cała trójca równie słodka... <serce> jak tak na nie patrzę to już bym chciała, żeby mój Teosiek stał się Teodorem
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Agnieszko, cieszę się, że Cię zainspirowałam <lol>Aga L. pisze:Bar sałatkowy i u mnie się sprawdza. Dzięki Beciu za pomysł, w życiu bym na to nie wpadła <pokłon>
Ja też nie mogłam się doczekać aż moje chłopaki urosną, bo chociaż kociaki są słodkie, to uważam, że dorosłe brytki są najpiękniejsze <serce>Dominikana pisze:Beciu jakże słodka ta Twoja czekoladka, zresztą nie tylko czekolada...cała trójca równie słodka... <serce> jak tak na nie patrzę to już bym chciała, żeby mój Teosiek stał się Teodorem
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Wszystko co smakowite najpiękniejsze jest na świecie
Kto nie lubi dobrej czekolady , biszkopcików albo dobrego kremaka <lol> <lol>
Od razu widać ,że to dom szczęśliwych kotów
<serce> <serce> <serce>
Kto nie lubi dobrej czekolady , biszkopcików albo dobrego kremaka <lol> <lol>
Od razu widać ,że to dom szczęśliwych kotów
- norka
- Agilisowy Rezydent
i ja tak uważam...wszystkie kocięta i szczeniaczki są przesłodkie i człowiek chce by takie zostały jak najdłużej...a brytki na odwrót....pieknieją w miarę dojrzewania by stać się cudownymi niedźwiadkami <zakochana> <zakochana> <zakochana>Becia pisze:Agnieszko, cieszę się, że Cię zainspirowałam <lol>Aga L. pisze:Bar sałatkowy i u mnie się sprawdza. Dzięki Beciu za pomysł, w życiu bym na to nie wpadła <pokłon>Ja też nie mogłam się doczekać aż moje chłopaki urosną, bo chociaż kociaki są słodkie, to uważam, że dorosłe brytki są najpiękniejsze <serce>Dominikana pisze:Beciu jakże słodka ta Twoja czekoladka, zresztą nie tylko czekolada...cała trójca równie słodka... <serce> jak tak na nie patrzę to już bym chciała, żeby mój Teosiek stał się Teodorem
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Tobiś jeszcze nawet nie przyjechał, a mnie się już marzy kiedy będzie duuuży <mrgreen>
- Dominikana
Pewnie jak już mój stanie się Teodorem to będę tęskniła za szalonym Teosiem...no chyba, że z tego szaleństwa nigdy nie wyrośnie :-)