Ich troje

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
elwiska3
Agilisowy Rezydent

Re: Ich troje

Post autor: elwiska3 »

Smakowity jesteś czekoladku ... taki mocno deserowy <serce> <serce> <serce> z dużą zawartością kakao ... podobno taka czekolada jest zdrowa
no to smakujmy Bogusia na zdrowie :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

atomeria pisze:
Kasik pisze:Beatko :hammer: :hammer: :hammer:
Na diecie miałyśmy być, a tu tyle czekolady, że język wisi do pasa :brzydal:
Nawet na diecie nie warto rezygnować z czekolady, zwłaszcza gorzkiej <mrgreen> Poza tym akurat ta czekolada nic a nic nie tuczy <zakochana> <zakochana> <zakochana> A ile daje przyjemności!
Święta prawda <serce> W mojej diecie gorzka czekolada (co najmniej 90%) jest dozwolona, więc będę sobie Bogusia oglądać do woli <serce> Uwielbiam tego kota <serce> i doskonale Cię Beatko rozumiem - oddanie urody czekoladowego kocurka w obiektywie jest nie lada wyzwaniem.

Podziwiam bar sałatkowy, zdjęcie trio i półeczki dla futerek :ok: Są inspirujące: trio już mam, ale bar sałatkowy na zimę i półeczki by się przydały ;-))
Aga L.
Agilisowy Rezydent

Post autor: Aga L. »

Bar sałatkowy i u mnie się sprawdza. Dzięki Beciu za pomysł, w życiu bym na to nie wpadła <pokłon>
Wybierasz się do Wrocławia w przyszłą środę?
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

Widziałam Bogusia na Facebooku ale dalej się zachwycam <zakochana>
Awatar użytkownika
Dominikana

Post autor: Dominikana »

Beciu jakże słodka ta Twoja czekoladka, zresztą nie tylko czekolada...cała trójca równie słodka... <serce> jak tak na nie patrzę to już bym chciała, żeby mój Teosiek stał się Teodorem
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Aga L. pisze:Bar sałatkowy i u mnie się sprawdza. Dzięki Beciu za pomysł, w życiu bym na to nie wpadła <pokłon>
Agnieszko, cieszę się, że Cię zainspirowałam <lol>
Dominikana pisze:Beciu jakże słodka ta Twoja czekoladka, zresztą nie tylko czekolada...cała trójca równie słodka... <serce> jak tak na nie patrzę to już bym chciała, żeby mój Teosiek stał się Teodorem
Ja też nie mogłam się doczekać aż moje chłopaki urosną, bo chociaż kociaki są słodkie, to uważam, że dorosłe brytki są najpiękniejsze <serce>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Wszystko co smakowite najpiękniejsze jest na świecie :ok:
Kto nie lubi dobrej czekolady , biszkopcików albo dobrego kremaka <lol> <lol>

Od razu widać ,że to dom szczęśliwych kotów :ok:

:kotek: :kotek: :kotek: <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
norka
Agilisowy Rezydent

Post autor: norka »

Becia pisze:
Aga L. pisze:Bar sałatkowy i u mnie się sprawdza. Dzięki Beciu za pomysł, w życiu bym na to nie wpadła <pokłon>
Agnieszko, cieszę się, że Cię zainspirowałam <lol>
Dominikana pisze:Beciu jakże słodka ta Twoja czekoladka, zresztą nie tylko czekolada...cała trójca równie słodka... <serce> jak tak na nie patrzę to już bym chciała, żeby mój Teosiek stał się Teodorem
Ja też nie mogłam się doczekać aż moje chłopaki urosną, bo chociaż kociaki są słodkie, to uważam, że dorosłe brytki są najpiękniejsze <serce>
i ja tak uważam...wszystkie kocięta i szczeniaczki są przesłodkie i człowiek chce by takie zostały jak najdłużej...a brytki na odwrót....pieknieją w miarę dojrzewania by stać się cudownymi niedźwiadkami <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Tobiś jeszcze nawet nie przyjechał, a mnie się już marzy kiedy będzie duuuży <mrgreen>
Awatar użytkownika
Dominikana

Post autor: Dominikana »

Pewnie jak już mój stanie się Teodorem to będę tęskniła za szalonym Teosiem...no chyba, że z tego szaleństwa nigdy nie wyrośnie :-)
Zablokowany