Na diecie miałyśmy być, a tu tyle czekolady, że język wisi do pasa
BOGUS <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Nawet na diecie nie warto rezygnować z czekolady, zwłaszcza gorzkiej <mrgreen> Poza tym akurat ta czekolada nic a nic nie tuczy <zakochana> <zakochana> <zakochana> A ile daje przyjemności!Kasik pisze:Beatko![]()
![]()
![]()
Na diecie miałyśmy być, a tu tyle czekolady, że język wisi do pasa![]()
Becia pisze:Coś dla miłośników czekolady <serce> <serce> <serce>
<serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
Agnieszko, wiesz, że ja tego nie widzę. A na ostatnim zdjęciu to jest kwestia światłaAga L. pisze:Beciu, jak się jeszcze raz przyjrzałam, to zauważyłam, szczególnie na ostatnim zdjęciu,że Boguś ma oczy w różnych kolorach. Wiesz, że Bohun też? Ciekawe, czy to normalne u naszych niedźwiedzi brunatnych. Beate, jak u Wedelka? Pokaż go nam, porównamy <mrgreen>
Na pewno nie tylko niebieskie jest cudnebeev pisze:Piękny Boguson taki mocno czekoladowy jest? Chyba zmienię zdanie ze nie tylko niebieskie jest cudne <zakochana>
Słyszysz Kasiu? Aga mądrze mówi, dieta dietą, ale czekoladę jeść trzeba <mrgreen>atomeria pisze:Nawet na diecie nie warto rezygnować z czekolady, zwłaszcza gorzkiej <mrgreen> Poza tym akurat ta czekolada nic a nic nie tuczy <zakochana> <zakochana> <zakochana> A ile daje przyjemności!Kasik pisze:Beatko![]()
![]()
![]()
Ja juz dwa dni nie jadlam czekoladyBecia pisze:Słyszysz Kasiu? Aga mądrze mówi, dieta dietą, ale czekoladę jeść trzeba <mrgreen>atomeria pisze:Nawet na diecie nie warto rezygnować z czekolady, zwłaszcza gorzkiej <mrgreen> Poza tym akurat ta czekolada nic a nic nie tuczy <zakochana> <zakochana> <zakochana> A ile daje przyjemności!Kasik pisze:Beatko![]()
![]()
![]()