Drapaki
- Miss_Monroe
- Moderator
Re: Drapaki
Agnieszka w galerii zamieściła zdjęcie słupka w starym i nowym dywanie :-) . Myślę, że można ją poprosić o zdjęcie w zbliżeniu obu materiałów.
- martaja1
Wzornik wzornikiem, a chciałabym zobaczyć jak dana tapicerka prezentuje się na drapaku :-)
Zauważyłam, że Rufi zmienił ostatnio rodzaj tapicerki (chyba jest mniej odcieni do wyboru) np. dywan naturalny, który mnie interesował nie jest już do wyboru i zastanawiam się na ile dywan beżowy różni się od naturalnego.
Dziękuję za sugestie <mrgreen>
Jeżeli ktoś niedawno nabył drapak u Rufiego w dywanie beżowym lub sztruksie to chętnie zobaczyłabym zdjęcia <mrgreen>
Zauważyłam, że Rufi zmienił ostatnio rodzaj tapicerki (chyba jest mniej odcieni do wyboru) np. dywan naturalny, który mnie interesował nie jest już do wyboru i zastanawiam się na ile dywan beżowy różni się od naturalnego.
Dziękuję za sugestie <mrgreen>
Jeżeli ktoś niedawno nabył drapak u Rufiego w dywanie beżowym lub sztruksie to chętnie zobaczyłabym zdjęcia <mrgreen>
- martaja1
Miss_Monroe a jaki odcień sztruksu ma Twój drapak od Rufiego (P-8A) widzę, że umieściłaś jego zdjęcie w galerii :-)Miss_Monroe pisze:Proszę przejrzeć zdjęcia drapaków w galerii, tam są rzeczywiste zdjęcia obić w dywanie jak i w sztruksie. Na stronie producenta również kupujący umieszczają zdjęcia zakupionych drapaków, więc są do podejrzenia zdjęcia materiałów. Z tego co pamiętam to Rufi na swojej stronie zamieścił w dużym zbliżeniu zdjęcia poszczególnych obić. Post przeniosłam, galeria służy jedynie do zamieszczania zdjęć.
edit: Tutaj jest wzornik kolorów i materiałów wraz z opisem >>>
- Miss_Monroe
- Moderator
Oba drapaki mam w kolorze jasnobeżowym, ale nie wybrałabym ponownie tego koloru, gdyż bardzo się brudzi. Od Rufiego mam posłanie na parapet z materiału kostka w kolorze beżowym, to taki odcień kawy z mlekiem i wybierając między sztruksem, a kostką to wybrałabym ten drugi materiał.
- martaja1
Dziękuję za informację. Niestety tego jasnego beżu już nie ma w werski grubego sztruksu, a na zdjęciu wygląda naprawdę bardzo ładnie.Miss_Monroe pisze:Oba drapaki mam w kolorze jasnobeżowym, ale nie wybrałabym ponownie tego koloru, gdyż bardzo się brudzi. Od Rufiego mam posłanie na parapet z materiału kostka w kolorze beżowym, to taki odcień kawy z mlekiem i wybierając między sztruksem, a kostką to wybrałabym ten drugi materiał.
Jeżeli chodzi o kostkę to nie zdecydowałam się na nią ponieważ mam w takim obiciu narożnik w mieszkaniu :-) niestety był ładny na początku, ale po roku czasu tapicerka stała się brzydka, uklepana i nieprzyjemna w dotyku.
Jeżeli chodzi o drapak to chyba najlepszą opcją będzie dywan :-)
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Ponieważ w galerii nie komentujemy, powiem tutaj: Magnatus, jestem pod wrażeniem zrobionego przez Ciebie drapaka. Rewelacja

- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Magnatus, wow. Fantastyczny drapak. 
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Chodzi mi o długość ramion kąta :-) Mam taki występek ściany szerokości około 20 cm :-)Corsini pisze:Który dokładnie wymiar? Mam ten drapak. Jest montowany na 8 śrub i super stabilny.asiak pisze:Czy ktoś z Was posiada drapak narożny do ściany Rufi?
Jaki jest wymiar narożnika?
http://www.drapaki.pl/pl/dra/161-drapak ... ciany.html
- Miss_Monroe
- Moderator
Magnatus tak myślę, że przydałaby się jeszcze jedna półka, aby kocurek miał dwie możliwości wchodzenia i schodzenia z drapaka, tj. nie tylko poprzez korzystanie z fotela :-) . Między pierwszą półką, a podłogą jest zbyt duża odległość do zeskoku. Pomysł bardzo fajny!
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
Dla mnie super! Chłopaki mają taki drążek do sufitu na balkonie i wchodzą/ schodzą jak małpy, bardzo go lubią.