Meg zwana Kocinką
- Yola
- Kontakt:
Re: Meg zwana Kocinką
W taka cisze, wszystkie koty na forum policzę.
Kocinke wołam, ale cisza i pustka dookola...
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Kosanna wyłaź z wątku Creme i dawaj Megunię 
- kosanna
margita pisze:no straszna tu cisza .... <wsciekly>
halo, halo ...
O! <serce> Jak mi miło!Yola pisze:W taka cisze, wszystkie koty na forum policzę.
Dziewczyny, mam urlop, więc szybko nadrobię zaległości! <tańczy> Akurat taki na pisanie, więc pewnie będę dużo pisać na ... Agilis Cattus <lol>
Agnes pisze:gdzieś tu na forum ostatnio Kosanne widziałam <gwiżdże>
Kamiko pisze:Kosanna wyłaź z wątku Creme i dawaj Megunię
No, to zaczynamy wklejanie zdjęć...
- kosanna
A u Kocinki nuuudyyy, nic się nie dzieje...

Uploaded with ImageShack.us

Meg bardzo lubi pozować z "gestem Kozakiewicza", w ten sposób wyraża swoje bardzo specyficzne nastawienie do świata i ludzi... CDN.

Meg bardzo lubi pozować z "gestem Kozakiewicza", w ten sposób wyraża swoje bardzo specyficzne nastawienie do świata i ludzi... CDN.
- kosanna
Poza tym:

Meg: Przytło mi się trochę, bo pani zmieniła mi karmę na Bozita duże chrupki z łososiem, która baaaardzo przypadła do gustu mojemu podniebieniu.... Prawie jak żywy łosoś! I dlatego jestem Pani Baryła!

Meg: A to piórko, to prawie jak sroka.... CDN.

Meg: Przytło mi się trochę, bo pani zmieniła mi karmę na Bozita duże chrupki z łososiem, która baaaardzo przypadła do gustu mojemu podniebieniu.... Prawie jak żywy łosoś! I dlatego jestem Pani Baryła!

Meg: A to piórko, to prawie jak sroka.... CDN.
- kosanna

Tak, tak te tony sierści, które widzicie, po tym jak narzuta była prana kilka dni temu to futro Meg, które zrzuca na potęgę. Tak lnieje Kocinka, chyba będzie upalne lato!

Meg: Obudziłaś mnie! I nie wiem, czy strzelić Ci lewego sierpowego z pazurem, czy Cię polizać... Toczę walkę wewnętrzną!

Meg: No, dobra skoro mnie obudziłaś i nie chcesz, żebym lniała to wypuść mnie na balkon! Plisss... CDN.
- kosanna
Meg nigdy wcześniej nie jadła trawy, a teraz <shock> pożera ją kępkami! Nie muszę Wam mówić, co się potem dzieje... <gwiżdże>

Meg: Przeczyszczam swój układ pokarmowy! To lepsze niż te chrupki z chemią, sama natura....
A to zdjęcie z dziś!

Uśmiałam się z samego rana, bo okazuje się, że koty są takimi samymi więźniami nawyku jak i ludzie. Meg ma wystawione na balkonie legowisko, na którym spędza całe dnie! Jednak w nocy padał deszcz (zapomniałam schować do środka) i całe legowisko nasączyło się WODĄ! I co robi MEG zeskakuje z jednego plastikowego krzesełka na to z legowiskiem i ku mojemu największemu zdumieniu mości swoje szanowne litery w chlupoczącym posłanku! Meg niecierpi wody! Dostałam ataku śmiechu obserwując swoją szanowną kotkę, która pewnie w końcu poczuła, że w pupę zimno i mokro i z wyniosłą miną opuściła legowisko lekko zdziwiona! Moja kochana Meg! <serce>

Meg: Przeczyszczam swój układ pokarmowy! To lepsze niż te chrupki z chemią, sama natura....
A to zdjęcie z dziś!

Uśmiałam się z samego rana, bo okazuje się, że koty są takimi samymi więźniami nawyku jak i ludzie. Meg ma wystawione na balkonie legowisko, na którym spędza całe dnie! Jednak w nocy padał deszcz (zapomniałam schować do środka) i całe legowisko nasączyło się WODĄ! I co robi MEG zeskakuje z jednego plastikowego krzesełka na to z legowiskiem i ku mojemu największemu zdumieniu mości swoje szanowne litery w chlupoczącym posłanku! Meg niecierpi wody! Dostałam ataku śmiechu obserwując swoją szanowną kotkę, która pewnie w końcu poczuła, że w pupę zimno i mokro i z wyniosłą miną opuściła legowisko lekko zdziwiona! Moja kochana Meg! <serce>
- ania1978
no nareszcie
stęskniłam się straszliwie za Megunią <zakochana> urosła panienka przez ten czas <tańczy> śliczna kotenka <serce> Meguniu nie znikaj na tak długo następnym razem 
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Śliczna Megunia. Na pierwszych fotkach to łapki sobie zakłada, jak Tami przy leżeniu.
Ale się uśmiałam z tego porannego mokrego legowiska <lol>
Biedna Megunia cały brzuchol wymoczyła
Ale się uśmiałam z tego porannego mokrego legowiska <lol>
Biedna Megunia cały brzuchol wymoczyła
- Molly
No wreszcie, ile razy tu zaglądałam i cichoooooo
Są foteczki
Meg ależ Ty jesteś dostojna w tym foteliku i przekaż pańci, że każdy jak leży to wygląda grubiej i do baryły to masz daleką drogę
Meg ależ Ty jesteś dostojna w tym foteliku i przekaż pańci, że każdy jak leży to wygląda grubiej i do baryły to masz daleką drogę