Meg zwana Kocinką
- kosanna
Meg: Nie dosięgniesz mnie siedzę sobie wysoko na półce i możesz co najwyżej wyciągać rękę z aparatem stając na palcach, żeby mi cyknąć jakąś fotkę.

Uploaded with ImageShack.us
Meg: Wyglądasz tak jak byś chciała coś dla mnie zrobić... Hmm dać mi smaczka, albo pogłaskać... Jakby to wykorzystać?

Meg: Wypuść mnie!

Meg: Ptaszek, zobacz jak mi ogon lata, no wypuść mnie!

Meg: Nie, to nie! Ale z Ciebie zołza! To przynajmniej byś okna umyła, bo takie brudne, że nic nie widzę!

Meg: Wiedziałam, że się złamiesz, jak zrobie odpowiednią minę!

Meg: Koniec tego dobrego! Możecie sobie popatrzeć na karmnik! Niech no któryś spróbuje tu sfrunąć z balkonu sąsiada! Powyrywam wam wszystkie piórka! W końcu codziennie trenuje na piórkach od wędki!

Meg: Wyglądasz tak jak byś chciała coś dla mnie zrobić... Hmm dać mi smaczka, albo pogłaskać... Jakby to wykorzystać?

Meg: Wypuść mnie!

Meg: Ptaszek, zobacz jak mi ogon lata, no wypuść mnie!

Meg: Nie, to nie! Ale z Ciebie zołza! To przynajmniej byś okna umyła, bo takie brudne, że nic nie widzę!

Meg: Wiedziałam, że się złamiesz, jak zrobie odpowiednią minę!

Meg: Koniec tego dobrego! Możecie sobie popatrzeć na karmnik! Niech no któryś spróbuje tu sfrunąć z balkonu sąsiada! Powyrywam wam wszystkie piórka! W końcu codziennie trenuje na piórkach od wędki!

- Miss_Monroe
- Moderator
- kosanna
Dziękuję! <serce> Kompletnie ześwirowałam na jej punkcie. Można powiedzieć, że mam kota na punkcie swojego kota! To najbardziej rozpieszczony i rozwydrzony kot na świecie!
I <serce> Meg!
Zaraz powiecie, że tylko mi się tak wydaje, że najbardziej, bo przecież to forum skupia całe mnóstwo takich najbardziej na świecie rozpieszczonych sierściuchów!
:-)
Dla wszystkich kotów w czepku urodzonych! 
I <serce> Meg!
Zaraz powiecie, że tylko mi się tak wydaje, że najbardziej, bo przecież to forum skupia całe mnóstwo takich najbardziej na świecie rozpieszczonych sierściuchów!
- asiak
- Agilisowy Rezydent
kosanna pisze:Dziękuję! <serce> Kompletnie ześwirowałam na jej punkcie. Można powiedzieć, że mam kota na punkcie swojego kota! To najbardziej rozpieszczony i rozwydrzony kot na świecie!![]()
I <serce> Meg!![]()
Zaraz powiecie, że tylko mi się tak wydaje, że najbardziej, bo przecież to forum skupia całe mnóstwo takich najbardziej na świecie rozpieszczonych sierściuchów!:-)
Dla wszystkich kotów w czepku urodzonych!
- kosanna
Sesja z cyklu: TUNEL, aż dziw, że jeszcze takiej Meg nie miała!
Musiałam coś wymyśleć, żeby tylko odwlec ten moment wzięcia się za robotę, czyli napisania rzeczy na wczoraj. Podobno, żeby pisać, trzeba mieć "olej w głowie i ołów w dupie" . Mnie niestety zaczyna brakować i jednego i drugiego, ale za to jaka sesja! <mrgreen>

Meg: Schowałam się!

Meg: Co z tego, że mi ogon wystaje przecież i tak mnie nie widać!

Meg: Czy jak zrobię oczy kota ze Shreka to dostanę smaczka?
No i nadszedł ten moment
trzeba wyłączyć NET i wziąć się w końcu do roboty!
Pozdrawiam! 
Musiałam coś wymyśleć, żeby tylko odwlec ten moment wzięcia się za robotę, czyli napisania rzeczy na wczoraj. Podobno, żeby pisać, trzeba mieć "olej w głowie i ołów w dupie" . Mnie niestety zaczyna brakować i jednego i drugiego, ale za to jaka sesja! <mrgreen>

Meg: Schowałam się!

Meg: Co z tego, że mi ogon wystaje przecież i tak mnie nie widać!

Meg: Czy jak zrobię oczy kota ze Shreka to dostanę smaczka?
No i nadszedł ten moment
- ida sierpniowa
Melduję się u Meg na wątku <mrgreen>.
Kosanna jesteś świetna w tym, jak opisujesz wasze wspólne z Meg przygody.
Aż Ci zazdraszczam.
Nie zmarnuj tego, trzymam kciuki <ok> .
A Meg jest po prostu śliczna i jedyna w swoim rodzaju nie da się jej pomylić z innym kotem <zakochana> .
Ale się ubawiłam czytając jak chcąc być ekologiczną, narobiłaś mnóstwo roboty lokalnej kociej kawalerce <rotfl> .
Kosanna jesteś świetna w tym, jak opisujesz wasze wspólne z Meg przygody.
Aż Ci zazdraszczam.
Nie zmarnuj tego, trzymam kciuki <ok> .
A Meg jest po prostu śliczna i jedyna w swoim rodzaju nie da się jej pomylić z innym kotem <zakochana> .
Ale się ubawiłam czytając jak chcąc być ekologiczną, narobiłaś mnóstwo roboty lokalnej kociej kawalerce <rotfl> .
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt: