Żwirek
- Agnieszka7714
- Bartolka
Aguś :-) Niewykluczone, że nawet szybka i całkowita zmiana żwirku nie zniweluje drapania, bo reakcja alergiczna i dodatkowe rozdrapanie sprawiają, że świąd nie ustępują tak od razu.Agnieszka7714 pisze:No właśnie żwirek jest rewelacyjny, bez zapachu, zbryla się na idealne bryłki, baaaaardzo ekonomiczny, ale dzisiaj dwie godziny wyrwane ze snu aby odwrócić uwagę Froda od drapania się i lizania. Kot wpadł w szał. Do tego wydrapał sobie kawałek sierści z czoła. Dzisiaj wymienię cały żwirek.
- Alicja
- Hodowca
- Hodowla: BRITALISE*PL
- Kontakt:
- yamaha
- Genius Loci
<shock> Ja uzywam tez Cat's Best Nature Gold (moze to Nature Gold robi roznice ?) - absolutnie sie nie pyli ani nie rozpada....margit pisze:Używam Cat's besta teraz, kupiłam bardzo tanio, wielki wór - 40 litrów za 100 - promocja była, ale widzę, że strasznie się pyli, i czasem mi się bryłki rozpadają
- Miss_Monroe
- Moderator
Robi różnicę, używałam Cat's Best Eco Plus a teraz mam ten, co Ty i baaardzo chwalę <ok> !yamaha pisze:<shock> Ja uzywam tez Cat's Best Nature Gold (moze to Nature Gold robi roznice ?) - absolutnie sie nie pyli ani nie rozpada....margit pisze:Używam Cat's besta teraz, kupiłam bardzo tanio, wielki wór - 40 litrów za 100 - promocja była, ale widzę, że strasznie się pyli, i czasem mi się bryłki rozpadają
- Molly
ja mam eko plus.... jak się skończy to zmienię. Dla kici nie robi to wielkiej różnicy? Czy one się różnią między sobą zapachem np. Bo młoda lubi swój żwirek.
Tak jak lubi klapkę od kuwety - bez klapki kot nie wlezie do środka, chyba, że go przyciśnie już bardzo - no, ale dość off topiców.
Napiszcie proszę tylko czy jest miedzy nimi różnica inna niż to, że nie pyli jeden.
Tak jak lubi klapkę od kuwety - bez klapki kot nie wlezie do środka, chyba, że go przyciśnie już bardzo - no, ale dość off topiców.
Napiszcie proszę tylko czy jest miedzy nimi różnica inna niż to, że nie pyli jeden.
- yamaha
- Genius Loci
Mnie GOLD byl poradzony przez hodowce, i naprawde uwazam ze REWELACJA. Nie zmienie na pewno (no chyba ze kiedys bedzie koniecznosc).
Nie czepia sie kotu do wlochatych lap, pachnie ladnie, sprzata sie w 10 sekund, nie pyli, jest bardzo "wydajny".
Kupilam jeszcze bedac w maju w Polsce worek 20 litrowy (ceny nie pamietam, ale w e-pazurze kupowalam), jeszcze go nie zuzylam !
Nie czepia sie kotu do wlochatych lap, pachnie ladnie, sprzata sie w 10 sekund, nie pyli, jest bardzo "wydajny".
Kupilam jeszcze bedac w maju w Polsce worek 20 litrowy (ceny nie pamietam, ale w e-pazurze kupowalam), jeszcze go nie zuzylam !
- asiunia0312