Trzy pak po Irlandzku
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- margita
- Agilisowy Rezydent
Po wakacjach chcę się dokocic i jak oglądam kociaki to zaczynam wariować <mrgreen>Bonsai pisze:serio???
moge Ci dac namiary do hodowli 8-)
Chciałam drugiego brytolka, a teraz jestem w kropce. Bardzo mi się spodobał forumowy Apsik czyli devonek, a teraz jeszcze Olivka - i sama już nie wiem <mrgreen>
Zwariuję chyba do lata ....
Gratuluję Ci Olivki - łapie za serce <serce> <serce> <serce>
Jak się w końcu zdecyduję to Wam nie odpuszczę i na pewno będę pytać o hodowle .... <mrgreen>
-
Bonsai
ja od zawsze marzylam o golasie.a bo inne a bo charaktery cudne...
poczytaj sobie o rasie...
ale dodam Ci od siebie, ze sa o niebo lepsze niz to co przeczytasz!
to sa najcudniejsze istoty pod sloncem.
i wiem co mowie
bija o glowe nawet Ragi...
i taakie pocieszne...sa.
wzbudzaja uczucia macierzynskie. bo to a takie male dzidziusie, ktore trzeba kapac, ubierac etc.
gdybym miala po rad 2podjac ta decyzje-- to nie zawahalabym sie ani sekundy!
a jeszcze tak cudne w dotyku sa...
poczytaj sobie o rasie...
ale dodam Ci od siebie, ze sa o niebo lepsze niz to co przeczytasz!
to sa najcudniejsze istoty pod sloncem.
i wiem co mowie
bija o glowe nawet Ragi...
i taakie pocieszne...sa.
wzbudzaja uczucia macierzynskie. bo to a takie male dzidziusie, ktore trzeba kapac, ubierac etc.
gdybym miala po rad 2podjac ta decyzje-- to nie zawahalabym sie ani sekundy!
a jeszcze tak cudne w dotyku sa...
- margita
- Agilisowy Rezydent
Oj kusisz mnie .... <mrgreen>
Poczytam w takim razie bardzo dokładnie <mrgreen> no i z rodzinką porozmawiam <mrgreen>
Wszyscy zakochali się w naszym Bronusiu i jeśli ma być drugi kot - to wg nich tylko drugi brytek (a pomyśleć że kiedyś w ogóle nie chcieli kota <mrgreen>) . Rozmawiałam już wstępnie o devonku ... pomału się przekonują i do tej rasy, a teraz jeszcze muszę przedstawić im Sfinksika <mrgreen>
Poczytam w takim razie bardzo dokładnie <mrgreen> no i z rodzinką porozmawiam <mrgreen>
Wszyscy zakochali się w naszym Bronusiu i jeśli ma być drugi kot - to wg nich tylko drugi brytek (a pomyśleć że kiedyś w ogóle nie chcieli kota <mrgreen>) . Rozmawiałam już wstępnie o devonku ... pomału się przekonują i do tej rasy, a teraz jeszcze muszę przedstawić im Sfinksika <mrgreen>